A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Private companiesTobacco Products • A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Contactgegevens A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29) 04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0458 45 00 01; 0475 48 32 29)

Fax (fax): 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42) 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A JPL SERRURIER-LEMARCHAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A JPL SERRURIER-LEMARCHAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Products information A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

BTW identificatienummer (tax): BE01478454589
Ondernemingsnummer: 8859893798
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Safes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
(Get full report from official database of BE for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Addition kinds of activities for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

0131. Katoen | Cotton
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
50120102. Automobiles | Automobiles
51699909. Marine winkels | Naval stores
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Employé Logistique (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Studentenjob

  all round medewerker in Frituur

 • Barman Brasserie (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET MOMENT

  Type: Studentenjob

  - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

 • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: VAN HAUT

  Type: Vaste Job

  Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

 • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

Zoek naar antwoorden van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND in sociale netwerken
Look for responds of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Laat een reactie achter voor A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. A JPL SERRURIER-LEMARCHAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. Leave a respond for A JPL SERRURIER-LEMARCHAND. A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A JPL SERRURIER-LEMARCHAND op de google maps. Adres en contacten A JPL SERRURIER-LEMARCHAND
Location of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on the google maps. Address and contacts of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND

Andere gerelateerde bedrijven als come A JPL SERRURIER-LEMARCHAND A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: Van Den Brande-Technieken CVBA | GUIDO HASPESLAGH | CARROSSERIE R MAES | Peel Noordzee NV | Decombele BVBA

Other related companies as A JPL SERRURIER-LEMARCHAND: Van Den Brande-Technieken CVBA | GUIDO HASPESLAGH | CARROSSERIE R MAES | Peel Noordzee NV | Decombele BVBA

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01478454589. Het bedrijf A JPL SERRURIER-LEMARCHAND bevindt zich op het adres: Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes.
De hoofdactiviteit van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, openstaande posities, locatie van A JPL SERRURIER-LEMARCHAND op de kaart.

A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, company assigned to the tax number BE01478454589. The company A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is located at the address: Avenue de Juprelle 48; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. List of products are Safes.
The main activity of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND is not available. You also can look at reviews of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, open positions, location of A JPL SERRURIER-LEMARCHAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A JPL SERRURIER-LEMARCHAND, employees, financial statistics.