A JPL SERRURIER

Contactgegevens A JPL SERRURIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A JPL SERRURIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A JPL SERRURIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mouton-Blanc; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 239 00 67; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0475 48 32 29) 04 239 00 67; 0475 48 32 29 (+32-04 239 00 67; 0475 48 32 29)

Fax (fax): 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42) 04 239 22 42 (+32-04 239 22 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A JPL SERRURIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A JPL SERRURIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A JPL SERRURIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A JPL SERRURIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A JPL SERRURIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A JPL SERRURIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A JPL SERRURIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A JPL SERRURIER
Products information A JPL SERRURIER

BTW identificatienummer (tax): BE07309997558
Ondernemingsnummer: 9470733642
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A JPL SERRURIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A JPL SERRURIER
(Get full report from official database of BE for A JPL SERRURIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A JPL SERRURIER
Addition kinds of activities for A JPL SERRURIER

594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
51999906. Kaarsen | Candles
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing

Werken bij A JPL SERRURIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A JPL SERRURIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A JPL SERRURIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A JPL SERRURIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpmecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

 • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

 • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LIQUID FLOORS

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van A JPL SERRURIER in sociale netwerken
Look for responds of A JPL SERRURIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A JPL SERRURIER. Laat een reactie achter voor A JPL SERRURIER. A JPL SERRURIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A JPL SERRURIER. Leave a respond for A JPL SERRURIER. A JPL SERRURIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A JPL SERRURIER op de google maps. Adres en contacten A JPL SERRURIER
Location of A JPL SERRURIER on the google maps. Address and contacts of A JPL SERRURIER

Andere gerelateerde bedrijven als come A JPL SERRURIER A JPL SERRURIER: LE CHآTEAU DE LA HULPE | HUGO DEPREE | BANCONTACT-MISTER CASH | Debakker Andree | FOTO REMBRANDT

Other related companies as A JPL SERRURIER: LE CHآTEAU DE LA HULPE | HUGO DEPREE | BANCONTACT-MISTER CASH | Debakker Andree | FOTO REMBRANDT

A JPL SERRURIER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A JPL SERRURIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07309997558. Het bedrijf A JPL SERRURIER bevindt zich op het adres: Rue du Mouton-Blanc; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A JPL SERRURIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A JPL SERRURIER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A JPL SERRURIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A JPL SERRURIER, openstaande posities, locatie van A JPL SERRURIER op de kaart.

A JPL SERRURIER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A JPL SERRURIER, company assigned to the tax number BE07309997558. The company A JPL SERRURIER is located at the address: Rue du Mouton-Blanc; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locks and keys. Products created in A JPL SERRURIER were not found.
The main activity of A JPL SERRURIER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A JPL SERRURIER is not available. You also can look at reviews of A JPL SERRURIER, open positions, location of A JPL SERRURIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A JPL SERRURIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A JPL SERRURIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A JPL SERRURIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A JPL SERRURIER, employees, financial statistics.