A Dépannage Express

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • A Dépannage Express
Private companiesEducational Services • A Dépannage Express

Contactgegevens A Dépannage Express: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Dépannage Express: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Dépannage Express

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Ixelles 302; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 44 00 (+32-02 648 44 00) 02 648 44 00 (+32-02 648 44 00)

Fax (fax): +32 (84) 214-40-61 +32 (84) 214-40-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Dépannage Express: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Dépannage Express"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Dépannage Express"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Dépannage Express, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Dépannage Express. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Dépannage Express, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Dépannage Express. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Dépannage Express
Products information A Dépannage Express

BTW identificatienummer (tax): BE09872558593
Ondernemingsnummer: 9961273193
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A Dépannage Express zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Dépannage Express
(Get full report from official database of BE for A Dépannage Express)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Dépannage Express
Addition kinds of activities for A Dépannage Express

021300. Hogs | Hogs
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
50450103. Printers, computer | Printers, computer
51530105. Tarwe | Wheat
51590203. Mules | Mules
56320204. Lingerie en korsetten (ondergoed) | Lingerie and corsets (underwear)

Werken bij A Dépannage Express: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Dépannage Express: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Dépannage Express. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Dépannage Express. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

 • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

 • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

 • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AS4

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Type: Werfreserve

  Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van A Dépannage Express in sociale netwerken
Look for responds of A Dépannage Express in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Dépannage Express. Laat een reactie achter voor A Dépannage Express. A Dépannage Express bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Dépannage Express. Leave a respond for A Dépannage Express. A Dépannage Express on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Dépannage Express op de google maps. Adres en contacten A Dépannage Express
Location of A Dépannage Express on the google maps. Address and contacts of A Dépannage Express

Andere gerelateerde bedrijven als come A Dépannage Express A Dépannage Express: KANTOOR A. & S. | JOSEPH HENROTTE | AFFIX INTERNATIONAL/MDL | HUIS HUYBRECHTS | RANODAN NV

Other related companies as A Dépannage Express: KANTOOR A. & S. | JOSEPH HENROTTE | AFFIX INTERNATIONAL/MDL | HUIS HUYBRECHTS | RANODAN NV

A Dépannage Express is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Dépannage Express, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09872558593. Het bedrijf A Dépannage Express bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ixelles 302; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A Dépannage Express zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Dépannage Express is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Dépannage Express is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Dépannage Express, openstaande posities, locatie van A Dépannage Express op de kaart.

A Dépannage Express is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Dépannage Express, company assigned to the tax number BE09872558593. The company A Dépannage Express is located at the address: Chaussée d'Ixelles 302; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locks and keys. Products created in A Dépannage Express were not found.
The main activity of A Dépannage Express is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Dépannage Express is not available. You also can look at reviews of A Dépannage Express, open positions, location of A Dépannage Express on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Dépannage Express, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Dépannage Express, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Dépannage Express, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Dépannage Express, employees, financial statistics.