A Belgique Serrurerie

Contactgegevens A Belgique Serrurerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Belgique Serrurerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Belgique Serrurerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des B?tisseurs 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 0475 76 51 01 (+32-0475 76 51 01) 0475 76 51 01 (+32-0475 76 51 01)

Fax (fax): +32 (4) 478-37-14 +32 (4) 478-37-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Belgique Serrurerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Belgique Serrurerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Belgique Serrurerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Belgique Serrurerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Belgique Serrurerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Belgique Serrurerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Belgique Serrurerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Belgique Serrurerie
Products information A Belgique Serrurerie

BTW identificatienummer (tax): BE05733459472
Ondernemingsnummer: 9709136962
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A Belgique Serrurerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Belgique Serrurerie
(Get full report from official database of BE for A Belgique Serrurerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Belgique Serrurerie
Addition kinds of activities for A Belgique Serrurerie

286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
326903. China decoreren | China decorating
637100. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
20320203. Chop suey: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chop suey: packaged in cans, jars, etc.
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
51220103. parfums | Perfumes
51729901. Ruwe olie | Crude oil
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij A Belgique Serrurerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Belgique Serrurerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Belgique Serrurerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Belgique Serrurerie. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

 • VPC Supervisor Repair (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Machinist (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van A Belgique Serrurerie in sociale netwerken
Look for responds of A Belgique Serrurerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Belgique Serrurerie. Laat een reactie achter voor A Belgique Serrurerie. A Belgique Serrurerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Belgique Serrurerie. Leave a respond for A Belgique Serrurerie. A Belgique Serrurerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Belgique Serrurerie op de google maps. Adres en contacten A Belgique Serrurerie
Location of A Belgique Serrurerie on the google maps. Address and contacts of A Belgique Serrurerie

Andere gerelateerde bedrijven als come A Belgique Serrurerie A Belgique Serrurerie: KRAANVERHUUR DE GROOTE NV | Spoiden Ch & Cie | Bormans Wand- & Vloerbekleding | ADANT LAURENT | DRV Visual Marketing

Other related companies as A Belgique Serrurerie: KRAANVERHUUR DE GROOTE NV | Spoiden Ch & Cie | Bormans Wand- & Vloerbekleding | ADANT LAURENT | DRV Visual Marketing

A Belgique Serrurerie is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Belgique Serrurerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05733459472. Het bedrijf A Belgique Serrurerie bevindt zich op het adres: Rue des B?tisseurs 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A Belgique Serrurerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Belgique Serrurerie is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Belgique Serrurerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Belgique Serrurerie, openstaande posities, locatie van A Belgique Serrurerie op de kaart.

A Belgique Serrurerie is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Belgique Serrurerie, company assigned to the tax number BE05733459472. The company A Belgique Serrurerie is located at the address: Rue des B?tisseurs 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locks and keys. Products created in A Belgique Serrurerie were not found.
The main activity of A Belgique Serrurerie is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A Belgique Serrurerie is not available. You also can look at reviews of A Belgique Serrurerie, open positions, location of A Belgique Serrurerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Belgique Serrurerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Belgique Serrurerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Belgique Serrurerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Belgique Serrurerie, employees, financial statistics.