A A A B SPRL

Contactgegevens A A A B SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A A B SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A A B SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60) 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60)

Fax (fax): +32 (83) 104-20-76 +32 (83) 104-20-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A A B SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A A B SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A A B SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A A B SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A A B SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A A B SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A A B SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A A B SPRL
Products information A A A B SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09681121826
Ondernemingsnummer: 2790222167
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A A B SPRL
(Get full report from official database of BE for A A A B SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A A B SPRL
Addition kinds of activities for A A A B SPRL

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast

Werken bij A A A B SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A A B SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A A B SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A A B SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

 • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: t-interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

 • Internaatsopvoeder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

  Type: Vaste Job

  U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

 • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HORNICUB

  Type: Vaste Job

  Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

 • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

 • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

 • Personal trainer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: fit20

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van A A A B SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A A A B SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A A B SPRL. Laat een reactie achter voor A A A B SPRL. A A A B SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A A B SPRL. Leave a respond for A A A B SPRL. A A A B SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A A B SPRL op de google maps. Adres en contacten A A A B SPRL
Location of A A A B SPRL on the google maps. Address and contacts of A A A B SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A A A B SPRL A A A B SPRL: ESSO | Passage Six | WILLY HUBEAUX | FA. ELETEC | THIERRY MERTENS

Other related companies as A A A B SPRL: ESSO | Passage Six | WILLY HUBEAUX | FA. ELETEC | THIERRY MERTENS

A A A B SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A A B SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681121826. Het bedrijf A A A B SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A A A B SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A A B SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A A B SPRL, openstaande posities, locatie van A A A B SPRL op de kaart.

A A A B SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A A B SPRL, company assigned to the tax number BE09681121826. The company A A A B SPRL is located at the address: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. List of products are Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters.
The main activity of A A A B SPRL is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A A A B SPRL is not available. You also can look at reviews of A A A B SPRL, open positions, location of A A A B SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A A B SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A A B SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A A B SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A A B SPRL, employees, financial statistics.