A & B Slotenservice BVBA

Contactgegevens A & B Slotenservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & B Slotenservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & B Slotenservice BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 79; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 51 76 82; 0475 28 30 69 (+32-015 51 76 82; 0475 28 30 69) 015 51 76 82; 0475 28 30 69 (+32-015 51 76 82; 0475 28 30 69)

Fax (fax): 015 61 71 60; 015 51 71 60 (+32-015 61 71 60; 015 51 71 60) 015 61 71 60; 015 51 71 60 (+32-015 61 71 60; 015 51 71 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & B Slotenservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & B Slotenservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & B Slotenservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & B Slotenservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & B Slotenservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & B Slotenservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & B Slotenservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & B Slotenservice BVBA
Products information A & B Slotenservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06483551025
Ondernemingsnummer: 3976196289
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Fireproof & armoured doors; Safes; Doors; Shutters

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & B Slotenservice BVBA
(Get full report from official database of BE for A & B Slotenservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & B Slotenservice BVBA
Addition kinds of activities for A & B Slotenservice BVBA

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
253102. Kerkmeubilair | Church furniture
899906. Lezingendiensten | Lecturing services
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
87119905. Elektrische of elektronische engineering | Electrical or electronic engineering
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij A & B Slotenservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & B Slotenservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & B Slotenservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & B Slotenservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch beambte groendienst (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

  Regio: BAASRODE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

 • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Absolute@work

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

  Regio: STERREBEEK

  Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

  Type: Flexijob

  Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

 • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van A & B Slotenservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & B Slotenservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & B Slotenservice BVBA. Laat een reactie achter voor A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & B Slotenservice BVBA. Leave a respond for A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & B Slotenservice BVBA op de google maps. Adres en contacten A & B Slotenservice BVBA
Location of A & B Slotenservice BVBA on the google maps. Address and contacts of A & B Slotenservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & B Slotenservice BVBA A & B Slotenservice BVBA: ENTREPRISES H. LAUREYS SA | EUROCENTRAAL | DE RYCK | Remodel NV | Boerjan F

Other related companies as A & B Slotenservice BVBA: ENTREPRISES H. LAUREYS SA | EUROCENTRAAL | DE RYCK | Remodel NV | Boerjan F

A & B Slotenservice BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & B Slotenservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06483551025. Het bedrijf A & B Slotenservice BVBA bevindt zich op het adres: Dorp 79; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Safes; Doors; Shutters.
De hoofdactiviteit van A & B Slotenservice BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & B Slotenservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & B Slotenservice BVBA, openstaande posities, locatie van A & B Slotenservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & B Slotenservice BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & B Slotenservice BVBA, company assigned to the tax number BE06483551025. The company A & B Slotenservice BVBA is located at the address: Dorp 79; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Fireproof & armoured doors; Safes; Doors; Shutters.
The main activity of A & B Slotenservice BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & B Slotenservice BVBA is not available. You also can look at reviews of A & B Slotenservice BVBA, open positions, location of A & B Slotenservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & B Slotenservice BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & B Slotenservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & B Slotenservice BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & B Slotenservice BVBA, employees, financial statistics.