't Hieltje

Contactgegevens 't Hieltje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Hieltje: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Hieltje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frank Craeybeckxlaan 89; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): +32 (87) 377-17-29 +32 (87) 377-17-29

Fax (fax): 03 354 35 95 (+32-03 354 35 95) 03 354 35 95 (+32-03 354 35 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Hieltje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Hieltje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Hieltje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Hieltje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Hieltje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Hieltje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Hieltje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Hieltje
Products information 't Hieltje

BTW identificatienummer (tax): BE06074584960
Ondernemingsnummer: 1272186279
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Shoemakers; Engraving; Stamps - Dating & name

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Hieltje
(Get full report from official database of BE for 't Hieltje)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Hieltje
Addition kinds of activities for 't Hieltje

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
20240204. spumoni | Spumoni
20990100. stropen | Syrups
55510201. kano's | Canoes
59470105. nieuwigheid | Novelties

Werken bij 't Hieltje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Hieltje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Hieltje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Hieltje. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Keukenplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

 • Operatoren (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: t-interim Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

 • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

 • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

 • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

 • Technical Writer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RENSON VENTILATION

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

Zoek naar antwoorden van 't Hieltje in sociale netwerken
Look for responds of 't Hieltje in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Hieltje. Laat een reactie achter voor 't Hieltje. 't Hieltje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Hieltje. Leave a respond for 't Hieltje. 't Hieltje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Hieltje op de google maps. Adres en contacten 't Hieltje
Location of 't Hieltje on the google maps. Address and contacts of 't Hieltje

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Hieltje 't Hieltje: UNIC | ENTREPRISES GRANDJEAN | HALSE BRIDGE CLUB | I.S.E.P. | HUTSE

Other related companies as 't Hieltje: UNIC | ENTREPRISES GRANDJEAN | HALSE BRIDGE CLUB | I.S.E.P. | HUTSE

't Hieltje is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Hieltje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06074584960. Het bedrijf 't Hieltje bevindt zich op het adres: Frank Craeybeckxlaan 89; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Shoemakers; Engraving; Stamps - Dating & name.
De hoofdactiviteit van 't Hieltje is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Hieltje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Hieltje, openstaande posities, locatie van 't Hieltje op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Hieltje is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Hieltje, company assigned to the tax number BE06074584960. The company 't Hieltje is located at the address: Frank Craeybeckxlaan 89; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locks and keys. List of products are Shoemakers; Engraving; Stamps - Dating & name.
The main activity of 't Hieltje is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Hieltje is not available. You also can look at reviews of 't Hieltje, open positions, location of 't Hieltje on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Hieltje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Hieltje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Hieltje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Hieltje, employees, financial statistics.