LOCATION ET SERVICES

Contactgegevens LOCATION ET SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCATION ET SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCATION ET SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CARAMAN 7A; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65770252 (+32-65770252) 65770252 (+32-65770252)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCATION ET SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCATION ET SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCATION ET SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCATION ET SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCATION ET SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCATION ET SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCATION ET SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCATION ET SERVICES
Products information LOCATION ET SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Sablage.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCATION ET SERVICES
(Get full report from official database of BE for LOCATION ET SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCATION ET SERVICES
Addition kinds of activities for LOCATION ET SERVICES

17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij LOCATION ET SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCATION ET SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCATION ET SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCATION ET SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

 • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

 • Web developer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

 • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

 • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

  Regio: ROZEBEKE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

 • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Rekruut

  Type: Vaste Job

  >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van LOCATION ET SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of LOCATION ET SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCATION ET SERVICES. Laat een reactie achter voor LOCATION ET SERVICES. LOCATION ET SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCATION ET SERVICES. Leave a respond for LOCATION ET SERVICES. LOCATION ET SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCATION ET SERVICES op de google maps. Adres en contacten LOCATION ET SERVICES
Location of LOCATION ET SERVICES on the google maps. Address and contacts of LOCATION ET SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCATION ET SERVICES LOCATION ET SERVICES: Joosen A & Zonen BVBA | Petanque Club de Waimes | Vanpeteghem A & G BVBA | ALBERT LAFFINEUR | Furlan C

Other related companies as LOCATION ET SERVICES: Joosen A & Zonen BVBA | Petanque Club de Waimes | Vanpeteghem A & G BVBA | ALBERT LAFFINEUR | Furlan C

LOCATION ET SERVICES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCATION ET SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf LOCATION ET SERVICES bevindt zich op het adres: RUE DE CARAMAN 7A; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Sablage.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van LOCATION ET SERVICES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCATION ET SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCATION ET SERVICES, openstaande posities, locatie van LOCATION ET SERVICES op de kaart.

LOCATION ET SERVICES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCATION ET SERVICES, company assigned to the tax number BE08775573730. The company LOCATION ET SERVICES is located at the address: RUE DE CARAMAN 7A; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Sablage.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of LOCATION ET SERVICES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCATION ET SERVICES is not available. You also can look at reviews of LOCATION ET SERVICES, open positions, location of LOCATION ET SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCATION ET SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCATION ET SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCATION ET SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCATION ET SERVICES, employees, financial statistics.