VAN DEN BOSCH CONTAINERS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VAN DEN BOSCH CONTAINERS
Private companiesOil and Gas Extraction • VAN DEN BOSCH CONTAINERS

Contactgegevens VAN DEN BOSCH CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSCH CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSCH CONTAINERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUIZENSTRAAT 105; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36801080 (+32-36801080) 36801080 (+32-36801080)

Fax (fax): +32 (63) 313-71-60 +32 (63) 313-71-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSCH CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSCH CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSCH CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSCH CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSCH CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSCH CONTAINERS
Products information VAN DEN BOSCH CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE01160675048
Ondernemingsnummer: 2146972656
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Transport Domestique,Transport International.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSCH CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSCH CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSCH CONTAINERS
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSCH CONTAINERS

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
20870201. Drankbasis | Beverage bases
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij VAN DEN BOSCH CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSCH CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

 • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

 • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSCH CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSCH CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSCH CONTAINERS. VAN DEN BOSCH CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSCH CONTAINERS. Leave a respond for VAN DEN BOSCH CONTAINERS. VAN DEN BOSCH CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSCH CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSCH CONTAINERS
Location of VAN DEN BOSCH CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSCH CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSCH CONTAINERS VAN DEN BOSCH CONTAINERS: C.M.R. INTERNATIONAL | Zia | CHRISTIAN DEPAUW | Probis Corperate nv NV | Almaket bvba

Other related companies as VAN DEN BOSCH CONTAINERS: C.M.R. INTERNATIONAL | Zia | CHRISTIAN DEPAUW | Probis Corperate nv NV | Almaket bvba

VAN DEN BOSCH CONTAINERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSCH CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160675048. Het bedrijf VAN DEN BOSCH CONTAINERS bevindt zich op het adres: SLUIZENSTRAAT 105; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Transport Domestique,Transport International..
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSCH CONTAINERS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSCH CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSCH CONTAINERS, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSCH CONTAINERS op de kaart.

VAN DEN BOSCH CONTAINERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSCH CONTAINERS, company assigned to the tax number BE01160675048. The company VAN DEN BOSCH CONTAINERS is located at the address: SLUIZENSTRAAT 105; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Transport Domestique,Transport International..
The main activity of VAN DEN BOSCH CONTAINERS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSCH CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSCH CONTAINERS, open positions, location of VAN DEN BOSCH CONTAINERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSCH CONTAINERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSCH CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSCH CONTAINERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSCH CONTAINERS, employees, financial statistics.