LAROY

Contactgegevens LAROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JACOBSVELDWEG 8; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33551551 (+32-33551551) 33551551 (+32-33551551)

Fax (fax): +32 (3) 399-45-14 +32 (3) 399-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAROY
Products information LAROY

BTW identificatienummer (tax): BE02074462890
Ondernemingsnummer: 5916107177
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAROY
(Get full report from official database of BE for LAROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAROY
Addition kinds of activities for LAROY

353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles

Werken bij LAROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAROY. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

  Regio: ZICHEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp m/v (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: CLIXXS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

 • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Werfreserve

  U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van LAROY in sociale netwerken
Look for responds of LAROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAROY. Laat een reactie achter voor LAROY. LAROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAROY. Leave a respond for LAROY. LAROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAROY op de google maps. Adres en contacten LAROY
Location of LAROY on the google maps. Address and contacts of LAROY

Andere gerelateerde bedrijven als come LAROY LAROY: ORDE VAN ARCHITECTEN/ORDE DES ARCHITECTES | CER.MARCH.VERT-BLANC | Duchene Pol & Eric SPRL | EUGENE BODSON | Couleur Safran

Other related companies as LAROY: ORDE VAN ARCHITECTEN/ORDE DES ARCHITECTES | CER.MARCH.VERT-BLANC | Duchene Pol & Eric SPRL | EUGENE BODSON | Couleur Safran

LAROY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02074462890. Het bedrijf LAROY bevindt zich op het adres: JACOBSVELDWEG 8; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van LAROY is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAROY, openstaande posities, locatie van LAROY op de kaart.

LAROY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAROY, company assigned to the tax number BE02074462890. The company LAROY is located at the address: JACOBSVELDWEG 8; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Equipements pour la construction Gr. List of products are Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle..
The main activity of LAROY is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAROY is not available. You also can look at reviews of LAROY, open positions, location of LAROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAROY, employees, financial statistics.