VILLE DE COURTRAI

Contactgegevens VILLE DE COURTRAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLE DE COURTRAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLE DE COURTRAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIDENSTRAAT 38; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56718921 (+32-56718921) 56718921 (+32-56718921)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLE DE COURTRAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLE DE COURTRAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLE DE COURTRAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLE DE COURTRAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLE DE COURTRAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLE DE COURTRAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLE DE COURTRAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLE DE COURTRAI
Products information VILLE DE COURTRAI

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Marchandises Transportées: Machines. Activités: Transport International,Transport Domestique.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLE DE COURTRAI
(Get full report from official database of BE for VILLE DE COURTRAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLE DE COURTRAI
Addition kinds of activities for VILLE DE COURTRAI

02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
80110402. Psychiater | Psychiatrist

Werken bij VILLE DE COURTRAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLE DE COURTRAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLE DE COURTRAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLE DE COURTRAI. Looking for open vacancies in other companies

 • voicepickers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

 • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

 • Betonarbeider (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

 • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

 • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FEINBREIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van VILLE DE COURTRAI in sociale netwerken
Look for responds of VILLE DE COURTRAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLE DE COURTRAI. Laat een reactie achter voor VILLE DE COURTRAI. VILLE DE COURTRAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLE DE COURTRAI. Leave a respond for VILLE DE COURTRAI. VILLE DE COURTRAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLE DE COURTRAI op de google maps. Adres en contacten VILLE DE COURTRAI
Location of VILLE DE COURTRAI on the google maps. Address and contacts of VILLE DE COURTRAI

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLE DE COURTRAI VILLE DE COURTRAI: FE. AIR PARTS ELECTRONICS | MEDIAM TELECOM ACCESS. | MIEKE MEES | CARL VUYLSTEKE | RESTAURANT DE KRIKKE

Other related companies as VILLE DE COURTRAI: FE. AIR PARTS ELECTRONICS | MEDIAM TELECOM ACCESS. | MIEKE MEES | CARL VUYLSTEKE | RESTAURANT DE KRIKKE

VILLE DE COURTRAI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLE DE COURTRAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf VILLE DE COURTRAI bevindt zich op het adres: WEIDENSTRAAT 38; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Marchandises Transportées: Machines. Activités: Transport International,Transport Domestique..
De hoofdactiviteit van VILLE DE COURTRAI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLE DE COURTRAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLE DE COURTRAI, openstaande posities, locatie van VILLE DE COURTRAI op de kaart.

VILLE DE COURTRAI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLE DE COURTRAI, company assigned to the tax number BE02556488037. The company VILLE DE COURTRAI is located at the address: WEIDENSTRAAT 38; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Transports routiers de marchandises. List of products are Marchandises Transportées: Machines. Activités: Transport International,Transport Domestique..
The main activity of VILLE DE COURTRAI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLE DE COURTRAI is not available. You also can look at reviews of VILLE DE COURTRAI, open positions, location of VILLE DE COURTRAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLE DE COURTRAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLE DE COURTRAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLE DE COURTRAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLE DE COURTRAI, employees, financial statistics.