TOP RECYCLING SYSTEMS

Contactgegevens TOP RECYCLING SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOP RECYCLING SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOP RECYCLING SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 738; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71850339 (+32-71850339) 71850339 (+32-71850339)

Fax (fax): +32 (65) 299-22-37 +32 (65) 299-22-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOP RECYCLING SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOP RECYCLING SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOP RECYCLING SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOP RECYCLING SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOP RECYCLING SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOP RECYCLING SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOP RECYCLING SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOP RECYCLING SYSTEMS
Products information TOP RECYCLING SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Location de Conteneurs à Déchets.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOP RECYCLING SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for TOP RECYCLING SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOP RECYCLING SYSTEMS
Addition kinds of activities for TOP RECYCLING SYSTEMS

7342. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
73899944. Relocation service | Relocation service
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij TOP RECYCLING SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOP RECYCLING SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOP RECYCLING SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOP RECYCLING SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • Planner (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

 • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FRITUUR FRANKY

  Type: Studentenjob

  Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

Zoek naar antwoorden van TOP RECYCLING SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of TOP RECYCLING SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOP RECYCLING SYSTEMS. Laat een reactie achter voor TOP RECYCLING SYSTEMS. TOP RECYCLING SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOP RECYCLING SYSTEMS. Leave a respond for TOP RECYCLING SYSTEMS. TOP RECYCLING SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOP RECYCLING SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten TOP RECYCLING SYSTEMS
Location of TOP RECYCLING SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of TOP RECYCLING SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come TOP RECYCLING SYSTEMS TOP RECYCLING SYSTEMS: DEXIA | Fonne Smeulders | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ECOLE FOND. COMMUNALE | WEES WEGWIJS

Other related companies as TOP RECYCLING SYSTEMS: DEXIA | Fonne Smeulders | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ECOLE FOND. COMMUNALE | WEES WEGWIJS

TOP RECYCLING SYSTEMS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOP RECYCLING SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf TOP RECYCLING SYSTEMS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 738; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
De hoofdactiviteit van TOP RECYCLING SYSTEMS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOP RECYCLING SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOP RECYCLING SYSTEMS, openstaande posities, locatie van TOP RECYCLING SYSTEMS op de kaart.

TOP RECYCLING SYSTEMS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOP RECYCLING SYSTEMS, company assigned to the tax number BE08289978027. The company TOP RECYCLING SYSTEMS is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 738; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
The main activity of TOP RECYCLING SYSTEMS is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOP RECYCLING SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of TOP RECYCLING SYSTEMS, open positions, location of TOP RECYCLING SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOP RECYCLING SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOP RECYCLING SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOP RECYCLING SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOP RECYCLING SYSTEMS, employees, financial statistics.