ECOLE FOND. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE FOND. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FOND. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FOND. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARCHIENNE 134BA; 6534; THUIN, België

Telefoon (phone): 71518491 (+32-71518491) 71518491 (+32-71518491)

Fax (fax): +32 (16) 597-25-44 +32 (16) 597-25-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FOND. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FOND. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FOND. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FOND. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FOND. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FOND. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FOND. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FOND. COMMUNALE
Products information ECOLE FOND. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE04037170410
Ondernemingsnummer: 2633941650
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FOND. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FOND. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FOND. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE FOND. COMMUNALE

753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
15419910. Staalbouw | Steel building construction
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij ECOLE FOND. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FOND. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FOND. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van ECOLE FOND. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FOND. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FOND. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FOND. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FOND. COMMUNALE
Location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FOND. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FOND. COMMUNALE ECOLE FOND. COMMUNALE: Maria Galland | RUBENS INN NV | ASSUFIMMO | PH. DUMOULIN | I. DE BRUYNE

Other related companies as ECOLE FOND. COMMUNALE: Maria Galland | RUBENS INN NV | ASSUFIMMO | PH. DUMOULIN | I. DE BRUYNE

ECOLE FOND. COMMUNALE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FOND. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037170410. Het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE bevindt zich op het adres: RUE DE MARCHIENNE 134BA; 6534; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FOND. COMMUNALE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FOND. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FOND. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FOND. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE FOND. COMMUNALE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FOND. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE04037170410. The company ECOLE FOND. COMMUNALE is located at the address: RUE DE MARCHIENNE 134BA; 6534; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FOND. COMMUNALE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FOND. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FOND. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FOND. COMMUNALE, employees, financial statistics.