FE. FRAM CONTAINER

Contactgegevens FE. FRAM CONTAINER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. FRAM CONTAINER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. FRAM CONTAINER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LODELINSART 320; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71413029 (+32-71413029) 71413029 (+32-71413029)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. FRAM CONTAINER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. FRAM CONTAINER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. FRAM CONTAINER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. FRAM CONTAINER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. FRAM CONTAINER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. FRAM CONTAINER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. FRAM CONTAINER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. FRAM CONTAINER
Products information FE. FRAM CONTAINER

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. FRAM CONTAINER
(Get full report from official database of BE for FE. FRAM CONTAINER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. FRAM CONTAINER
Addition kinds of activities for FE. FRAM CONTAINER

229907. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij FE. FRAM CONTAINER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. FRAM CONTAINER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. FRAM CONTAINER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. FRAM CONTAINER. Looking for open vacancies in other companies

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

  Regio: RESSEGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: De Speelvogels

  Type: Studentenjob

  Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

 • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

  Type: Studentenjob

  Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

 • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van FE. FRAM CONTAINER in sociale netwerken
Look for responds of FE. FRAM CONTAINER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. FRAM CONTAINER. Laat een reactie achter voor FE. FRAM CONTAINER. FE. FRAM CONTAINER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. FRAM CONTAINER. Leave a respond for FE. FRAM CONTAINER. FE. FRAM CONTAINER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. FRAM CONTAINER op de google maps. Adres en contacten FE. FRAM CONTAINER
Location of FE. FRAM CONTAINER on the google maps. Address and contacts of FE. FRAM CONTAINER

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. FRAM CONTAINER FE. FRAM CONTAINER: B.A.S. | Ageci SPRL | CENTRE P.M.S. | ASSURANCES BECHOUX BUREAU | Zabeau C

Other related companies as FE. FRAM CONTAINER: B.A.S. | Ageci SPRL | CENTRE P.M.S. | ASSURANCES BECHOUX BUREAU | Zabeau C

FE. FRAM CONTAINER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. FRAM CONTAINER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf FE. FRAM CONTAINER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LODELINSART 320; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets..
De hoofdactiviteit van FE. FRAM CONTAINER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. FRAM CONTAINER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. FRAM CONTAINER, openstaande posities, locatie van FE. FRAM CONTAINER op de kaart.

FE. FRAM CONTAINER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. FRAM CONTAINER, company assigned to the tax number BE02120880126. The company FE. FRAM CONTAINER is located at the address: CHAUSS?E DE LODELINSART 320; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets..
The main activity of FE. FRAM CONTAINER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. FRAM CONTAINER is not available. You also can look at reviews of FE. FRAM CONTAINER, open positions, location of FE. FRAM CONTAINER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. FRAM CONTAINER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. FRAM CONTAINER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. FRAM CONTAINER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. FRAM CONTAINER, employees, financial statistics.