DEVUYST

Contactgegevens DEVUYST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVUYST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVUYST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ROCH 1; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71689630 (+32-71689630) 71689630 (+32-71689630)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVUYST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVUYST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVUYST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVUYST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVUYST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVUYST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVUYST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVUYST
Products information DEVUYST

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVUYST
(Get full report from official database of BE for DEVUYST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVUYST
Addition kinds of activities for DEVUYST

651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
54519904. Melk | Milk
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec

Werken bij DEVUYST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVUYST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVUYST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVUYST. Looking for open vacancies in other companies

 • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

  Type: Vaste Job

  Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

 • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

 • Chauffeur CE (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: VANDAMME

  Type: Vaste Job

  Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

 • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van DEVUYST in sociale netwerken
Look for responds of DEVUYST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVUYST. Laat een reactie achter voor DEVUYST. DEVUYST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVUYST. Leave a respond for DEVUYST. DEVUYST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVUYST op de google maps. Adres en contacten DEVUYST
Location of DEVUYST on the google maps. Address and contacts of DEVUYST

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVUYST DEVUYST: ENDRESS & HAUSER | VOGTS E. | ABECERAM | PAUL MATHIAS | Minerva

Other related companies as DEVUYST: ENDRESS & HAUSER | VOGTS E. | ABECERAM | PAUL MATHIAS | Minerva

DEVUYST is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVUYST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf DEVUYST bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ROCH 1; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van DEVUYST is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVUYST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVUYST, openstaande posities, locatie van DEVUYST op de kaart.

DEVUYST is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVUYST, company assigned to the tax number BE02788024902. The company DEVUYST is located at the address: RUE SAINT-ROCH 1; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of DEVUYST is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVUYST is not available. You also can look at reviews of DEVUYST, open positions, location of DEVUYST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVUYST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVUYST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVUYST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVUYST, employees, financial statistics.