CLOE

Contactgegevens CLOE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 5; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56604413 (+32-56604413) 56604413 (+32-56604413)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOE
Products information CLOE

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Cosmétiques,Parfums.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOE
(Get full report from official database of BE for CLOE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOE
Addition kinds of activities for CLOE

899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
26210406. Printpapier | Printing paper
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij CLOE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

 • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

 • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

 • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Studentenjob

  Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

 • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: PLANCKE TOM

  Type: Vaste Job

  Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

 • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Zelfstandige activiteit

  * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

 • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: REDDIE TEDDY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van CLOE in sociale netwerken
Look for responds of CLOE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOE. Laat een reactie achter voor CLOE. CLOE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOE. Leave a respond for CLOE. CLOE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOE op de google maps. Adres en contacten CLOE
Location of CLOE on the google maps. Address and contacts of CLOE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOE CLOE: SINT-ANNEKE CENTRUM | COIFFURE MICHELINE | Van De Velde BVBA | MARIE-FRAN?OISE PETIT | JEAN SWINNEN

Other related companies as CLOE: SINT-ANNEKE CENTRUM | COIFFURE MICHELINE | Van De Velde BVBA | MARIE-FRAN?OISE PETIT | JEAN SWINNEN

CLOE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf CLOE bevindt zich op het adres: MARKT 5; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosmétiques,Parfums..
De hoofdactiviteit van CLOE is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOE, openstaande posities, locatie van CLOE op de kaart.

CLOE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOE, company assigned to the tax number BE05948242187. The company CLOE is located at the address: MARKT 5; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Parfumeries. List of products are Produits: Cosmétiques,Parfums..
The main activity of CLOE is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOE is not available. You also can look at reviews of CLOE, open positions, location of CLOE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOE, employees, financial statistics.