EEMAN

Contactgegevens EEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DER SCHUERENSTRAAT 16; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54336735 (+32-54336735) 54336735 (+32-54336735)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EEMAN
Products information EEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EEMAN
(Get full report from official database of BE for EEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EEMAN
Addition kinds of activities for EEMAN

331203. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
50329905. Grind | Gravel
50729903. Chains | Chains

Werken bij EEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

 • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

 • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

 • Chocolatier (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

 • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Body2Win

  Type: Studentenjob

  JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

 • Telefonist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Vaste Job

  Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

Zoek naar antwoorden van EEMAN in sociale netwerken
Look for responds of EEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EEMAN. Laat een reactie achter voor EEMAN. EEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EEMAN. Leave a respond for EEMAN. EEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EEMAN op de google maps. Adres en contacten EEMAN
Location of EEMAN on the google maps. Address and contacts of EEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come EEMAN EEMAN: ADRIANA VANDENBROEKE | JEAN-LUC MERNY | JOZEF NELISSEN | CULTUREEL CENTRUM DE KERN | PPS BVBA

Other related companies as EEMAN: ADRIANA VANDENBROEKE | JEAN-LUC MERNY | JOZEF NELISSEN | CULTUREEL CENTRUM DE KERN | PPS BVBA

EEMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf EEMAN bevindt zich op het adres: VAN DER SCHUERENSTRAAT 16; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EEMAN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EEMAN, openstaande posities, locatie van EEMAN op de kaart.

EEMAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EEMAN, company assigned to the tax number BE04710083007. The company EEMAN is located at the address: VAN DER SCHUERENSTRAAT 16; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. List of products are Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of EEMAN is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EEMAN is not available. You also can look at reviews of EEMAN, open positions, location of EEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EEMAN, employees, financial statistics.