AERTGEERTS EDDY

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AERTGEERTS EDDY
Private companiesFood Stores • AERTGEERTS EDDY

Contactgegevens AERTGEERTS EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTGEERTS EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTGEERTS EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGGERSEELSTRAAT 60; 2530; BOECHOUT (GROOT), België

Telefoon (phone): 34559363 (+32-34559363) 34559363 (+32-34559363)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTGEERTS EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTGEERTS EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTGEERTS EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTGEERTS EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTGEERTS EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTGEERTS EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTGEERTS EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTGEERTS EDDY
Products information AERTGEERTS EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Machines and matériel agricoles Equipements pour la construction Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTGEERTS EDDY
(Get full report from official database of BE for AERTGEERTS EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTGEERTS EDDY
Addition kinds of activities for AERTGEERTS EDDY

373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
51310203. Toetsen | Buttons
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij AERTGEERTS EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTGEERTS EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTGEERTS EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTGEERTS EDDY. Looking for open vacancies in other companies

 • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

 • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

 • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE LIBRARY

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

 • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

 • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

 • Freelance jobcoach (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: K-onsult

  Type: Zelfstandige activiteit

  K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van AERTGEERTS EDDY in sociale netwerken
Look for responds of AERTGEERTS EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTGEERTS EDDY. Laat een reactie achter voor AERTGEERTS EDDY. AERTGEERTS EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTGEERTS EDDY. Leave a respond for AERTGEERTS EDDY. AERTGEERTS EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTGEERTS EDDY op de google maps. Adres en contacten AERTGEERTS EDDY
Location of AERTGEERTS EDDY on the google maps. Address and contacts of AERTGEERTS EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTGEERTS EDDY AERTGEERTS EDDY: FLEKOTRAX BVBA | AU CH?TEAU DE CHAINEUX | Pétale d'Or | OPTIQUE MICHEL "S" | PWA WORTEGEM-PETEGEM

Other related companies as AERTGEERTS EDDY: FLEKOTRAX BVBA | AU CH?TEAU DE CHAINEUX | Pétale d'Or | OPTIQUE MICHEL "S" | PWA WORTEGEM-PETEGEM

AERTGEERTS EDDY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTGEERTS EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf AERTGEERTS EDDY bevindt zich op het adres: EGGERSEELSTRAAT 60; 2530; BOECHOUT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Machines and matériel agricoles Equipements pour la construction Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van AERTGEERTS EDDY is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTGEERTS EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTGEERTS EDDY, openstaande posities, locatie van AERTGEERTS EDDY op de kaart.

AERTGEERTS EDDY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTGEERTS EDDY, company assigned to the tax number BE04649658203. The company AERTGEERTS EDDY is located at the address: EGGERSEELSTRAAT 60; 2530; BOECHOUT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Machines and matériel agricoles Equipements pour la construction Articles de jardin. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of AERTGEERTS EDDY is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTGEERTS EDDY is not available. You also can look at reviews of AERTGEERTS EDDY, open positions, location of AERTGEERTS EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTGEERTS EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTGEERTS EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTGEERTS EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTGEERTS EDDY, employees, financial statistics.