OPTIQUE MICHEL "S"

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • OPTIQUE MICHEL "S"
Private companiesFood Stores • OPTIQUE MICHEL "S"

Contactgegevens OPTIQUE MICHEL "S": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE MICHEL "S": address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE MICHEL "S"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'ARAUCARIA 48-50; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22681843 (+32-22681843) 22681843 (+32-22681843)

Fax (fax): +32 (13) 141-22-65 +32 (13) 141-22-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE MICHEL "S": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE MICHEL "S""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE MICHEL "S""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE MICHEL "S", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE MICHEL "S". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE MICHEL "S", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE MICHEL "S". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE MICHEL "S"
Products information OPTIQUE MICHEL "S"

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in OPTIQUE MICHEL "S" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE MICHEL "S"
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE MICHEL "S")

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE MICHEL "S"
Addition kinds of activities for OPTIQUE MICHEL "S"

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
17420103. Mantelwerk | Mantel work
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij OPTIQUE MICHEL "S": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE MICHEL "S": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE MICHEL "S". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE MICHEL "S". Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE MICHEL "S" in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE MICHEL "S" in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE MICHEL "S". Laat een reactie achter voor OPTIQUE MICHEL "S". OPTIQUE MICHEL "S" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE MICHEL "S". Leave a respond for OPTIQUE MICHEL "S". OPTIQUE MICHEL "S" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE MICHEL "S" op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE MICHEL "S"
Location of OPTIQUE MICHEL "S" on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE MICHEL "S"

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE MICHEL "S" OPTIQUE MICHEL "S": De Maeyer Y | Michel | Belgische Wijnbeurs (De) NV | KANTOOR DE CLERCK M.L. | JOHAN GOVAERTS

Other related companies as OPTIQUE MICHEL "S": De Maeyer Y | Michel | Belgische Wijnbeurs (De) NV | KANTOOR DE CLERCK M.L. | JOHAN GOVAERTS

OPTIQUE MICHEL "S" is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE MICHEL "S", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf OPTIQUE MICHEL "S" bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'ARAUCARIA 48-50; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIQUE MICHEL "S" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE MICHEL "S" is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE MICHEL "S" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE MICHEL "S", openstaande posities, locatie van OPTIQUE MICHEL "S" op de kaart.

OPTIQUE MICHEL "S" is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE MICHEL "S", company assigned to the tax number BE07199035644. The company OPTIQUE MICHEL "S" is located at the address: AVENUE DE L'ARAUCARIA 48-50; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIQUE MICHEL "S" were not found.
The main activity of OPTIQUE MICHEL "S" is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE MICHEL "S" is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE MICHEL "S", open positions, location of OPTIQUE MICHEL "S" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE MICHEL "S", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE MICHEL "S", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE MICHEL "S", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE MICHEL "S", employees, financial statistics.