KONTRIMO

Contactgegevens KONTRIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONTRIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONTRIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUPELWEG 7; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38445404 (+32-38445404) 38445404 (+32-38445404)

Fax (fax): +32 (71) 529-79-13 +32 (71) 529-79-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONTRIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONTRIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONTRIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONTRIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONTRIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONTRIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONTRIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONTRIMO
Products information KONTRIMO

BTW identificatienummer (tax): BE03230773925
Ondernemingsnummer: 8375396728
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Podiums.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONTRIMO
(Get full report from official database of BE for KONTRIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONTRIMO
Addition kinds of activities for KONTRIMO

273200. Boeken afdrukken | Book printing
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded

Werken bij KONTRIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONTRIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONTRIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONTRIMO. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

 • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

 • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van KONTRIMO in sociale netwerken
Look for responds of KONTRIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONTRIMO. Laat een reactie achter voor KONTRIMO. KONTRIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONTRIMO. Leave a respond for KONTRIMO. KONTRIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONTRIMO op de google maps. Adres en contacten KONTRIMO
Location of KONTRIMO on the google maps. Address and contacts of KONTRIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come KONTRIMO KONTRIMO: C.H. AUDIT | LA MAISON VIRTONNAISE | Gonzales M | OPTIQUE DEMOOR S. | Histoire Naturelle SPRL

Other related companies as KONTRIMO: C.H. AUDIT | LA MAISON VIRTONNAISE | Gonzales M | OPTIQUE DEMOOR S. | Histoire Naturelle SPRL

KONTRIMO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONTRIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230773925. Het bedrijf KONTRIMO bevindt zich op het adres: RUPELWEG 7; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Podiums.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van KONTRIMO is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONTRIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONTRIMO, openstaande posities, locatie van KONTRIMO op de kaart.

KONTRIMO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONTRIMO, company assigned to the tax number BE03230773925. The company KONTRIMO is located at the address: RUPELWEG 7; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Podiums.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of KONTRIMO is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KONTRIMO is not available. You also can look at reviews of KONTRIMO, open positions, location of KONTRIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONTRIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONTRIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONTRIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONTRIMO, employees, financial statistics.