ZEMST VERHUURCENTER

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ZEMST VERHUURCENTER
Private companiesEating and Drinking Places • ZEMST VERHUURCENTER

Contactgegevens ZEMST VERHUURCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEMST VERHUURCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEMST VERHUURCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENVELDSTRAAT 29; 1981; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15615528 (+32-15615528) 15615528 (+32-15615528)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEMST VERHUURCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEMST VERHUURCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEMST VERHUURCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEMST VERHUURCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEMST VERHUURCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEMST VERHUURCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEMST VERHUURCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEMST VERHUURCENTER
Products information ZEMST VERHUURCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Véhicules: Mobilhomes.. Types de Véhicules: Motorhomes.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEMST VERHUURCENTER
(Get full report from official database of BE for ZEMST VERHUURCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEMST VERHUURCENTER
Addition kinds of activities for ZEMST VERHUURCENTER

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
24310603. Trim, hout | Trim, wood
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij ZEMST VERHUURCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEMST VERHUURCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEMST VERHUURCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEMST VERHUURCENTER. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

 • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: VEROLIFT

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

 • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE KAAI

  Type: Leercontract

  Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

 • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FILMFIRMA

  Type: Leercontract

  Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van ZEMST VERHUURCENTER in sociale netwerken
Look for responds of ZEMST VERHUURCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEMST VERHUURCENTER. Laat een reactie achter voor ZEMST VERHUURCENTER. ZEMST VERHUURCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEMST VERHUURCENTER. Leave a respond for ZEMST VERHUURCENTER. ZEMST VERHUURCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEMST VERHUURCENTER op de google maps. Adres en contacten ZEMST VERHUURCENTER
Location of ZEMST VERHUURCENTER on the google maps. Address and contacts of ZEMST VERHUURCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEMST VERHUURCENTER ZEMST VERHUURCENTER: CONTAINERPARK SINT LIEVENS HOUTEM | Bosmans Gunnar | BANCONTACT-MISTER CASH | LUC GYSELINCK | Veys Sophie

Other related companies as ZEMST VERHUURCENTER: CONTAINERPARK SINT LIEVENS HOUTEM | Bosmans Gunnar | BANCONTACT-MISTER CASH | LUC GYSELINCK | Veys Sophie

ZEMST VERHUURCENTER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEMST VERHUURCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf ZEMST VERHUURCENTER bevindt zich op het adres: PRINSENVELDSTRAAT 29; 1981; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Mobilhomes.. Types de Véhicules: Motorhomes..
De hoofdactiviteit van ZEMST VERHUURCENTER is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEMST VERHUURCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEMST VERHUURCENTER, openstaande posities, locatie van ZEMST VERHUURCENTER op de kaart.

ZEMST VERHUURCENTER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEMST VERHUURCENTER, company assigned to the tax number BE02546051025. The company ZEMST VERHUURCENTER is located at the address: PRINSENVELDSTRAAT 29; 1981; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Types de Véhicules: Mobilhomes.. Types de Véhicules: Motorhomes..
The main activity of ZEMST VERHUURCENTER is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEMST VERHUURCENTER is not available. You also can look at reviews of ZEMST VERHUURCENTER, open positions, location of ZEMST VERHUURCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEMST VERHUURCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEMST VERHUURCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEMST VERHUURCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEMST VERHUURCENTER, employees, financial statistics.