Bosmans Gunnar

Contactgegevens Bosmans Gunnar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bosmans Gunnar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bosmans Gunnar

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Heverbaan 21 3191 Hever (Boortmeerbeek), België

Telefoon (phone): +32 (14) 245-55-66 +32 (14) 245-55-66

Fax (fax): +32 (4) 466-36-23 +32 (4) 466-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bosmans Gunnar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bosmans Gunnar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bosmans Gunnar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bosmans Gunnar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bosmans Gunnar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bosmans Gunnar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bosmans Gunnar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bosmans Gunnar
Products information Bosmans Gunnar

BTW identificatienummer (tax): BE06757659912
Ondernemingsnummer: 7051818847
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bosmans Gunnar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bosmans Gunnar
(Get full report from official database of BE for Bosmans Gunnar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bosmans Gunnar
Addition kinds of activities for Bosmans Gunnar

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks

Werken bij Bosmans Gunnar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bosmans Gunnar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bosmans Gunnar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bosmans Gunnar. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Bosmans Gunnar in sociale netwerken
Look for responds of Bosmans Gunnar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bosmans Gunnar. Laat een reactie achter voor Bosmans Gunnar. Bosmans Gunnar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bosmans Gunnar. Leave a respond for Bosmans Gunnar. Bosmans Gunnar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bosmans Gunnar op de google maps. Adres en contacten Bosmans Gunnar
Location of Bosmans Gunnar on the google maps. Address and contacts of Bosmans Gunnar

Andere gerelateerde bedrijven als come Bosmans Gunnar Bosmans Gunnar: IDEWE GENT | Barthelemy Brigitte | H.C. VIVIER D'OIE | Leemans D | ACTELdirect

Other related companies as Bosmans Gunnar: IDEWE GENT | Barthelemy Brigitte | H.C. VIVIER D'OIE | Leemans D | ACTELdirect

Bosmans Gunnar is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Bosmans Gunnar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757659912. Het bedrijf Bosmans Gunnar bevindt zich op het adres: Heverbaan 21 3191 Hever (Boortmeerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Bosmans Gunnar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bosmans Gunnar is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bosmans Gunnar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bosmans Gunnar, openstaande posities, locatie van Bosmans Gunnar op de kaart.

Bosmans Gunnar is a company, that was registered 1993 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is Bosmans Gunnar, company assigned to the tax number BE06757659912. The company Bosmans Gunnar is located at the address: Heverbaan 21 3191 Hever (Boortmeerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Bosmans Gunnar were not found.
The main activity of Bosmans Gunnar is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bosmans Gunnar is not available. You also can look at reviews of Bosmans Gunnar, open positions, location of Bosmans Gunnar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bosmans Gunnar, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bosmans Gunnar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bosmans Gunnar, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bosmans Gunnar, employees, financial statistics.