MACHINEVERHUUR MULRO

Contactgegevens MACHINEVERHUUR MULRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MACHINEVERHUUR MULRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MACHINEVERHUUR MULRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENWEG 98; 3660; OPGLABBEEK, België

Telefoon (phone): 89855726 (+32-89855726) 89855726 (+32-89855726)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MACHINEVERHUUR MULRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MACHINEVERHUUR MULRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MACHINEVERHUUR MULRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MACHINEVERHUUR MULRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MACHINEVERHUUR MULRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MACHINEVERHUUR MULRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MACHINEVERHUUR MULRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MACHINEVERHUUR MULRO
Products information MACHINEVERHUUR MULRO

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Véhicule: Remorques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de véhicules sauf voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MACHINEVERHUUR MULRO
(Get full report from official database of BE for MACHINEVERHUUR MULRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MACHINEVERHUUR MULRO
Addition kinds of activities for MACHINEVERHUUR MULRO

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
249100. Houtbescherming | Wood preserving
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
70110201. Ski lodge | Ski lodge
76220102. Reparatie van intercommunicatieapparatuur | Intercommunication equipment repair

Werken bij MACHINEVERHUUR MULRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MACHINEVERHUUR MULRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MACHINEVERHUUR MULRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MACHINEVERHUUR MULRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

 • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

 • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

 • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

 • Poetshulp regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

 • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

  Type: Studentenjob

  VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

 • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Vaste Job

  Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Ergotherapeute (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van MACHINEVERHUUR MULRO in sociale netwerken
Look for responds of MACHINEVERHUUR MULRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MACHINEVERHUUR MULRO. Laat een reactie achter voor MACHINEVERHUUR MULRO. MACHINEVERHUUR MULRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MACHINEVERHUUR MULRO. Leave a respond for MACHINEVERHUUR MULRO. MACHINEVERHUUR MULRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MACHINEVERHUUR MULRO op de google maps. Adres en contacten MACHINEVERHUUR MULRO
Location of MACHINEVERHUUR MULRO on the google maps. Address and contacts of MACHINEVERHUUR MULRO

Andere gerelateerde bedrijven als come MACHINEVERHUUR MULRO MACHINEVERHUUR MULRO: ALAIN DE SLOOVERE | BUR. CLERINX-V. HAVERMAET | Peintagor | Elsevier Librico NV | pmp

Other related companies as MACHINEVERHUUR MULRO: ALAIN DE SLOOVERE | BUR. CLERINX-V. HAVERMAET | Peintagor | Elsevier Librico NV | pmp

MACHINEVERHUUR MULRO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MACHINEVERHUUR MULRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf MACHINEVERHUUR MULRO bevindt zich op het adres: MOLENWEG 98; 3660; OPGLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de véhicules sauf voitures. Lijst met producten zijn Type de Véhicule: Remorques..
De hoofdactiviteit van MACHINEVERHUUR MULRO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MACHINEVERHUUR MULRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MACHINEVERHUUR MULRO, openstaande posities, locatie van MACHINEVERHUUR MULRO op de kaart.

MACHINEVERHUUR MULRO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MACHINEVERHUUR MULRO, company assigned to the tax number BE02759735107. The company MACHINEVERHUUR MULRO is located at the address: MOLENWEG 98; 3660; OPGLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de véhicules sauf voitures. List of products are Type de Véhicule: Remorques..
The main activity of MACHINEVERHUUR MULRO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MACHINEVERHUUR MULRO is not available. You also can look at reviews of MACHINEVERHUUR MULRO, open positions, location of MACHINEVERHUUR MULRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MACHINEVERHUUR MULRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MACHINEVERHUUR MULRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MACHINEVERHUUR MULRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MACHINEVERHUUR MULRO, employees, financial statistics.