CAYSEELE WIM

Contactgegevens CAYSEELE WIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAYSEELE WIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAYSEELE WIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 25; 9042; GENT, België

Telefoon (phone): 93569243 (+32-93569243) 93569243 (+32-93569243)

Fax (fax): +32 (9) 317-86-31 +32 (9) 317-86-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAYSEELE WIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAYSEELE WIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAYSEELE WIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAYSEELE WIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAYSEELE WIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAYSEELE WIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAYSEELE WIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAYSEELE WIM
Products information CAYSEELE WIM

BTW identificatienummer (tax): BE05195678710
Ondernemingsnummer: 2502655029
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Jardinage. Construction de maisons. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAYSEELE WIM
(Get full report from official database of BE for CAYSEELE WIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAYSEELE WIM
Addition kinds of activities for CAYSEELE WIM

091300. schelpdier | Shellfish
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
26210402. Boek papier | Book paper
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij CAYSEELE WIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAYSEELE WIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAYSEELE WIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAYSEELE WIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

 • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

 • Technisch administratief bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

 • Operator chemie Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Vio-Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

 • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

 • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van CAYSEELE WIM in sociale netwerken
Look for responds of CAYSEELE WIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAYSEELE WIM. Laat een reactie achter voor CAYSEELE WIM. CAYSEELE WIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAYSEELE WIM. Leave a respond for CAYSEELE WIM. CAYSEELE WIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAYSEELE WIM op de google maps. Adres en contacten CAYSEELE WIM
Location of CAYSEELE WIM on the google maps. Address and contacts of CAYSEELE WIM

Andere gerelateerde bedrijven als come CAYSEELE WIM CAYSEELE WIM: Z&V Group | WILLY JACOBS | MARLEEN VANLOUWE | VOROS, TIBOR | Solomont Polymers NV

Other related companies as CAYSEELE WIM: Z&V Group | WILLY JACOBS | MARLEEN VANLOUWE | VOROS, TIBOR | Solomont Polymers NV

CAYSEELE WIM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAYSEELE WIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05195678710. Het bedrijf CAYSEELE WIM bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 25; 9042; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Jardinage. Construction de maisons. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van CAYSEELE WIM is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAYSEELE WIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAYSEELE WIM, openstaande posities, locatie van CAYSEELE WIM op de kaart.

CAYSEELE WIM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAYSEELE WIM, company assigned to the tax number BE05195678710. The company CAYSEELE WIM is located at the address: LINDESTRAAT 25; 9042; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Jardinage. Construction de maisons. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of CAYSEELE WIM is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAYSEELE WIM is not available. You also can look at reviews of CAYSEELE WIM, open positions, location of CAYSEELE WIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAYSEELE WIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAYSEELE WIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAYSEELE WIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAYSEELE WIM, employees, financial statistics.