VOROS, TIBOR

Contactgegevens VOROS, TIBOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOROS, TIBOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOROS, TIBOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Garibaldi, 48/2, BRUSSELS, BRUSSELS 1060, België

Telefoon (phone): 00 32 2 538 84 35 (+32-00 32 2 538 84 35) 00 32 2 538 84 35 (+32-00 32 2 538 84 35)

Fax (fax): +32 (19) 434-66-49 +32 (19) 434-66-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOROS, TIBOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOROS, TIBOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOROS, TIBOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOROS, TIBOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOROS, TIBOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOROS, TIBOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOROS, TIBOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOROS, TIBOR
Products information VOROS, TIBOR

BTW identificatienummer (tax): BE01608093261
Ondernemingsnummer: 9015899658
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VOROS, TIBOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOROS, TIBOR
(Get full report from official database of BE for VOROS, TIBOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOROS, TIBOR
Addition kinds of activities for VOROS, TIBOR

508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij VOROS, TIBOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOROS, TIBOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOROS, TIBOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOROS, TIBOR. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

Zoek naar antwoorden van VOROS, TIBOR in sociale netwerken
Look for responds of VOROS, TIBOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOROS, TIBOR. Laat een reactie achter voor VOROS, TIBOR. VOROS, TIBOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOROS, TIBOR. Leave a respond for VOROS, TIBOR. VOROS, TIBOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOROS, TIBOR op de google maps. Adres en contacten VOROS, TIBOR
Location of VOROS, TIBOR on the google maps. Address and contacts of VOROS, TIBOR

Andere gerelateerde bedrijven als come VOROS, TIBOR VOROS, TIBOR: LE BAL | Martens M-C | DEWANCKELE | CHINA HOUSE | A. WIDE

Other related companies as VOROS, TIBOR: LE BAL | Martens M-C | DEWANCKELE | CHINA HOUSE | A. WIDE

VOROS, TIBOR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOROS, TIBOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608093261. Het bedrijf VOROS, TIBOR bevindt zich op het adres: Rue Garibaldi, 48/2, BRUSSELS, BRUSSELS 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VOROS, TIBOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOROS, TIBOR is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOROS, TIBOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOROS, TIBOR, openstaande posities, locatie van VOROS, TIBOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOROS, TIBOR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOROS, TIBOR, company assigned to the tax number BE01608093261. The company VOROS, TIBOR is located at the address: Rue Garibaldi, 48/2, BRUSSELS, BRUSSELS 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VOROS, TIBOR were not found.
The main activity of VOROS, TIBOR is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOROS, TIBOR is not available. You also can look at reviews of VOROS, TIBOR, open positions, location of VOROS, TIBOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOROS, TIBOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOROS, TIBOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOROS, TIBOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOROS, TIBOR, employees, financial statistics.