EUROMAT-BRUSSELS

Contactgegevens EUROMAT-BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROMAT-BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROMAT-BRUSSELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAULIEUSTRAAT 7; 1830; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 22524520 (+32-22524520) 22524520 (+32-22524520)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROMAT-BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROMAT-BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROMAT-BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROMAT-BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROMAT-BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROMAT-BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROMAT-BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROMAT-BRUSSELS
Products information EUROMAT-BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Matériel de Soudage,Matériel d'?tamage.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipements divers pour l?industrie Matériaux de construction Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROMAT-BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for EUROMAT-BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROMAT-BRUSSELS
Addition kinds of activities for EUROMAT-BRUSSELS

729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
22590201. Vaatdoeken, breien | Dishcloths, knit
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij EUROMAT-BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROMAT-BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROMAT-BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROMAT-BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

 • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Vaste Job

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van EUROMAT-BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of EUROMAT-BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROMAT-BRUSSELS. Laat een reactie achter voor EUROMAT-BRUSSELS. EUROMAT-BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROMAT-BRUSSELS. Leave a respond for EUROMAT-BRUSSELS. EUROMAT-BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROMAT-BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten EUROMAT-BRUSSELS
Location of EUROMAT-BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of EUROMAT-BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROMAT-BRUSSELS EUROMAT-BRUSSELS: Huybrechts C | GEHCO FIXING | AUTO-ECOLE LE MONITEUR | S. IACOBUCCI | Goldhand

Other related companies as EUROMAT-BRUSSELS: Huybrechts C | GEHCO FIXING | AUTO-ECOLE LE MONITEUR | S. IACOBUCCI | Goldhand

EUROMAT-BRUSSELS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROMAT-BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf EUROMAT-BRUSSELS bevindt zich op het adres: BEAULIEUSTRAAT 7; 1830; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipements divers pour l?industrie Matériaux de construction Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab. Lijst met producten zijn Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Matériel de Soudage,Matériel d'?tamage.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EUROMAT-BRUSSELS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROMAT-BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROMAT-BRUSSELS, openstaande posities, locatie van EUROMAT-BRUSSELS op de kaart.

EUROMAT-BRUSSELS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROMAT-BRUSSELS, company assigned to the tax number BE09467712402. The company EUROMAT-BRUSSELS is located at the address: BEAULIEUSTRAAT 7; 1830; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipements divers pour l?industrie Matériaux de construction Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab. List of products are Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Matériel de Soudage,Matériel d'?tamage.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of EUROMAT-BRUSSELS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROMAT-BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of EUROMAT-BRUSSELS, open positions, location of EUROMAT-BRUSSELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROMAT-BRUSSELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROMAT-BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROMAT-BRUSSELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROMAT-BRUSSELS, employees, financial statistics.