MULTI-RENT

Contactgegevens MULTI-RENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI-RENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI-RENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 758; 3071; ERPS-KWERPS, België

Telefoon (phone): 27595950 (+32-27595950) 27595950 (+32-27595950)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI-RENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI-RENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI-RENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI-RENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI-RENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI-RENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI-RENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI-RENT
Products information MULTI-RENT

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipement divers pour commerces Matériaux de construction Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI-RENT
(Get full report from official database of BE for MULTI-RENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI-RENT
Addition kinds of activities for MULTI-RENT

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
20460104. Instant zetmeel | Instant starch
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn

Werken bij MULTI-RENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI-RENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI-RENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI-RENT. Looking for open vacancies in other companies

 • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

 • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

 • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

 • Poetshulp Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: EXTRANET

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

 • Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

  Type: Vaste Job

  - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

 • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

Zoek naar antwoorden van MULTI-RENT in sociale netwerken
Look for responds of MULTI-RENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI-RENT. Laat een reactie achter voor MULTI-RENT. MULTI-RENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI-RENT. Leave a respond for MULTI-RENT. MULTI-RENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI-RENT op de google maps. Adres en contacten MULTI-RENT
Location of MULTI-RENT on the google maps. Address and contacts of MULTI-RENT

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI-RENT MULTI-RENT: MONDIAL FINANCES | GEBROEDERS LAMBRECKS | DARCO BELGIUM | Den Trap | Derzelle Snacks

Other related companies as MULTI-RENT: MONDIAL FINANCES | GEBROEDERS LAMBRECKS | DARCO BELGIUM | Den Trap | Derzelle Snacks

MULTI-RENT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI-RENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf MULTI-RENT bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 758; 3071; ERPS-KWERPS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipement divers pour commerces Matériaux de construction Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van MULTI-RENT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI-RENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI-RENT, openstaande posities, locatie van MULTI-RENT op de kaart.

MULTI-RENT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTI-RENT, company assigned to the tax number BE08277618408. The company MULTI-RENT is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 758; 3071; ERPS-KWERPS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Equipement divers pour commerces Matériaux de construction Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of MULTI-RENT is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI-RENT is not available. You also can look at reviews of MULTI-RENT, open positions, location of MULTI-RENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI-RENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI-RENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI-RENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI-RENT, employees, financial statistics.