WOMMELGEMS VERHUURCENTER

Contactgegevens WOMMELGEMS VERHUURCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOMMELGEMS VERHUURCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOMMELGEMS VERHUURCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IMMERSEELSTRAAT 47; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33533979 (+32-33533979) 33533979 (+32-33533979)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOMMELGEMS VERHUURCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOMMELGEMS VERHUURCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOMMELGEMS VERHUURCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOMMELGEMS VERHUURCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOMMELGEMS VERHUURCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOMMELGEMS VERHUURCENTER
Products information WOMMELGEMS VERHUURCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in WOMMELGEMS VERHUURCENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOMMELGEMS VERHUURCENTER
(Get full report from official database of BE for WOMMELGEMS VERHUURCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOMMELGEMS VERHUURCENTER
Addition kinds of activities for WOMMELGEMS VERHUURCENTER

581302. Nachtclubs | Night clubs
20439901. Koffievervangers, gemaakt van graan | Coffee substitutes, made from grain
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij WOMMELGEMS VERHUURCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOMMELGEMS VERHUURCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

 • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

 • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

Zoek naar antwoorden van WOMMELGEMS VERHUURCENTER in sociale netwerken
Look for responds of WOMMELGEMS VERHUURCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Laat een reactie achter voor WOMMELGEMS VERHUURCENTER. WOMMELGEMS VERHUURCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOMMELGEMS VERHUURCENTER. Leave a respond for WOMMELGEMS VERHUURCENTER. WOMMELGEMS VERHUURCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOMMELGEMS VERHUURCENTER op de google maps. Adres en contacten WOMMELGEMS VERHUURCENTER
Location of WOMMELGEMS VERHUURCENTER on the google maps. Address and contacts of WOMMELGEMS VERHUURCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WOMMELGEMS VERHUURCENTER WOMMELGEMS VERHUURCENTER: KRAMIKSKE | HENRI DE HEY | Stappers & Partners BVBA | DMC | MATHIEU DE SMET

Other related companies as WOMMELGEMS VERHUURCENTER: KRAMIKSKE | HENRI DE HEY | Stappers & Partners BVBA | DMC | MATHIEU DE SMET

WOMMELGEMS VERHUURCENTER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOMMELGEMS VERHUURCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf WOMMELGEMS VERHUURCENTER bevindt zich op het adres: IMMERSEELSTRAAT 47; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Producten gemaakt in WOMMELGEMS VERHUURCENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOMMELGEMS VERHUURCENTER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOMMELGEMS VERHUURCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOMMELGEMS VERHUURCENTER, openstaande posities, locatie van WOMMELGEMS VERHUURCENTER op de kaart.

WOMMELGEMS VERHUURCENTER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOMMELGEMS VERHUURCENTER, company assigned to the tax number BE02257385253. The company WOMMELGEMS VERHUURCENTER is located at the address: IMMERSEELSTRAAT 47; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Products created in WOMMELGEMS VERHUURCENTER were not found.
The main activity of WOMMELGEMS VERHUURCENTER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WOMMELGEMS VERHUURCENTER is not available. You also can look at reviews of WOMMELGEMS VERHUURCENTER, open positions, location of WOMMELGEMS VERHUURCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOMMELGEMS VERHUURCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOMMELGEMS VERHUURCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOMMELGEMS VERHUURCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOMMELGEMS VERHUURCENTER, employees, financial statistics.