THIERRY MARECHAL

Particuliere bedrijvenBosbouw • THIERRY MARECHAL
Private companiesForestry • THIERRY MARECHAL

Contactgegevens THIERRY MARECHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY MARECHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY MARECHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOLBERG 42; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63433915 (+32-63433915) 63433915 (+32-63433915)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY MARECHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY MARECHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY MARECHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY MARECHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY MARECHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY MARECHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY MARECHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY MARECHAL
Products information THIERRY MARECHAL

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Etablis.. Types de Location: Location Contractuelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY MARECHAL
(Get full report from official database of BE for THIERRY MARECHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY MARECHAL
Addition kinds of activities for THIERRY MARECHAL

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
73891310. Repossession service | Repossession service

Werken bij THIERRY MARECHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY MARECHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY MARECHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY MARECHAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • kok (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

 • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

 • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

 • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van THIERRY MARECHAL in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY MARECHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY MARECHAL. Laat een reactie achter voor THIERRY MARECHAL. THIERRY MARECHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY MARECHAL. Leave a respond for THIERRY MARECHAL. THIERRY MARECHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY MARECHAL op de google maps. Adres en contacten THIERRY MARECHAL
Location of THIERRY MARECHAL on the google maps. Address and contacts of THIERRY MARECHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY MARECHAL THIERRY MARECHAL: Glorieux SA | MARIA VOORDECKERS | JEAN-PIERRE BUYLE | KLG. T.V. 1912 B?TGENBACH | RADIO CANTECLAER

Other related companies as THIERRY MARECHAL: Glorieux SA | MARIA VOORDECKERS | JEAN-PIERRE BUYLE | KLG. T.V. 1912 B?TGENBACH | RADIO CANTECLAER

THIERRY MARECHAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY MARECHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf THIERRY MARECHAL bevindt zich op het adres: RUE DOLBERG 42; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Produits: Etablis.. Types de Location: Location Contractuelle..
De hoofdactiviteit van THIERRY MARECHAL is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY MARECHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY MARECHAL, openstaande posities, locatie van THIERRY MARECHAL op de kaart.

THIERRY MARECHAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY MARECHAL, company assigned to the tax number BE03022857666. The company THIERRY MARECHAL is located at the address: RUE DOLBERG 42; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Produits: Etablis.. Types de Location: Location Contractuelle..
The main activity of THIERRY MARECHAL is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY MARECHAL is not available. You also can look at reviews of THIERRY MARECHAL, open positions, location of THIERRY MARECHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY MARECHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY MARECHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY MARECHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY MARECHAL, employees, financial statistics.