ONDERNEMINGEN ELEN

Contactgegevens ONDERNEMINGEN ELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERNEMINGEN ELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERNEMINGEN ELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERTERSTEENWEG 15; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89701970 (+32-89701970) 89701970 (+32-89701970)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERNEMINGEN ELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERNEMINGEN ELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERNEMINGEN ELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERNEMINGEN ELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERNEMINGEN ELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERNEMINGEN ELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERNEMINGEN ELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERNEMINGEN ELEN
Products information ONDERNEMINGEN ELEN

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERNEMINGEN ELEN
(Get full report from official database of BE for ONDERNEMINGEN ELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERNEMINGEN ELEN
Addition kinds of activities for ONDERNEMINGEN ELEN

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
50120102. Automobiles | Automobiles
80110511. Verloskundige | Obstetrician
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij ONDERNEMINGEN ELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERNEMINGEN ELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERNEMINGEN ELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERNEMINGEN ELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

 • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

 • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

 • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: C.P.T. - Q8

  Type: Studentenjob

  zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

 • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Comfortimmo

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

 • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

 • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: STEICON PLUS

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

 • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: THE POWERSHOP

  Type: Vaste Job

  . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

 • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • DERMATOLOOG (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ONDERNEMINGEN ELEN in sociale netwerken
Look for responds of ONDERNEMINGEN ELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERNEMINGEN ELEN. Laat een reactie achter voor ONDERNEMINGEN ELEN. ONDERNEMINGEN ELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERNEMINGEN ELEN. Leave a respond for ONDERNEMINGEN ELEN. ONDERNEMINGEN ELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERNEMINGEN ELEN op de google maps. Adres en contacten ONDERNEMINGEN ELEN
Location of ONDERNEMINGEN ELEN on the google maps. Address and contacts of ONDERNEMINGEN ELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERNEMINGEN ELEN ONDERNEMINGEN ELEN: Unicef-Winkel Gent | D.K.S. PRINCE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Hiel B | Doggy's

Other related companies as ONDERNEMINGEN ELEN: Unicef-Winkel Gent | D.K.S. PRINCE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Hiel B | Doggy's

ONDERNEMINGEN ELEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERNEMINGEN ELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf ONDERNEMINGEN ELEN bevindt zich op het adres: WEERTERSTEENWEG 15; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van ONDERNEMINGEN ELEN is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERNEMINGEN ELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERNEMINGEN ELEN, openstaande posities, locatie van ONDERNEMINGEN ELEN op de kaart.

ONDERNEMINGEN ELEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERNEMINGEN ELEN, company assigned to the tax number BE04350280761. The company ONDERNEMINGEN ELEN is located at the address: WEERTERSTEENWEG 15; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of ONDERNEMINGEN ELEN is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERNEMINGEN ELEN is not available. You also can look at reviews of ONDERNEMINGEN ELEN, open positions, location of ONDERNEMINGEN ELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERNEMINGEN ELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERNEMINGEN ELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERNEMINGEN ELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERNEMINGEN ELEN, employees, financial statistics.