LAURENT COLART

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • LAURENT COLART
Private companiesMetal Mining • LAURENT COLART

Contactgegevens LAURENT COLART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT COLART: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT COLART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN D' HAVR? 62; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65348367 (+32-65348367) 65348367 (+32-65348367)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT COLART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT COLART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT COLART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT COLART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT COLART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT COLART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT COLART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT COLART
Products information LAURENT COLART

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LAURENT COLART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT COLART
(Get full report from official database of BE for LAURENT COLART)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT COLART
Addition kinds of activities for LAURENT COLART

362902. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij LAURENT COLART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT COLART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT COLART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT COLART. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • Medewerker frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

 • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

  Type: Studentenjob

  * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van LAURENT COLART in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT COLART in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT COLART. Laat een reactie achter voor LAURENT COLART. LAURENT COLART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT COLART. Leave a respond for LAURENT COLART. LAURENT COLART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT COLART op de google maps. Adres en contacten LAURENT COLART
Location of LAURENT COLART on the google maps. Address and contacts of LAURENT COLART

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT COLART LAURENT COLART: RAOUL PROCUREUR | M.W. Conseil SPRL | GARAGE VANDENBROUCKE | Arendshof | BIOASE

Other related companies as LAURENT COLART: RAOUL PROCUREUR | M.W. Conseil SPRL | GARAGE VANDENBROUCKE | Arendshof | BIOASE

LAURENT COLART is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT COLART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf LAURENT COLART bevindt zich op het adres: CHEMIN D' HAVR? 62; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Producten gemaakt in LAURENT COLART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT COLART is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT COLART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT COLART, openstaande posities, locatie van LAURENT COLART op de kaart.

LAURENT COLART is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT COLART, company assigned to the tax number BE02925903320. The company LAURENT COLART is located at the address: CHEMIN D' HAVR? 62; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Products created in LAURENT COLART were not found.
The main activity of LAURENT COLART is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT COLART is not available. You also can look at reviews of LAURENT COLART, open positions, location of LAURENT COLART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT COLART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT COLART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT COLART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT COLART, employees, financial statistics.