JOANNES GOOSSENS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JOANNES GOOSSENS

Contactgegevens JOANNES GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOANNES GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOANNES GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE PLAATS 24; 2323; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33146821 (+32-33146821) 33146821 (+32-33146821)

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOANNES GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOANNES GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOANNES GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOANNES GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOANNES GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOANNES GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOANNES GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOANNES GOOSSENS
Products information JOANNES GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JOANNES GOOSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOANNES GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for JOANNES GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOANNES GOOSSENS
Addition kinds of activities for JOANNES GOOSSENS

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
39490509. Spraakoproepen | Game calls
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
51999924. Pruiken | Wigs

Werken bij JOANNES GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOANNES GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOANNES GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOANNES GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

 • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Eco-dé bvba

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

 • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Infront

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

 • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

 • Business Developer Trifinance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

  Type: Vaste Job

  Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van JOANNES GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of JOANNES GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOANNES GOOSSENS. Laat een reactie achter voor JOANNES GOOSSENS. JOANNES GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOANNES GOOSSENS. Leave a respond for JOANNES GOOSSENS. JOANNES GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOANNES GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten JOANNES GOOSSENS
Location of JOANNES GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of JOANNES GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOANNES GOOSSENS JOANNES GOOSSENS: A.B.M. | ASSURANCES ZURICH | Dens Motorhomes | COPY BRAUN | BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

Other related companies as JOANNES GOOSSENS: A.B.M. | ASSURANCES ZURICH | Dens Motorhomes | COPY BRAUN | BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

JOANNES GOOSSENS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOANNES GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf JOANNES GOOSSENS bevindt zich op het adres: GROTE PLAATS 24; 2323; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Producten gemaakt in JOANNES GOOSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOANNES GOOSSENS is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOANNES GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOANNES GOOSSENS, openstaande posities, locatie van JOANNES GOOSSENS op de kaart.

JOANNES GOOSSENS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOANNES GOOSSENS, company assigned to the tax number BE09535827636. The company JOANNES GOOSSENS is located at the address: GROTE PLAATS 24; 2323; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Products created in JOANNES GOOSSENS were not found.
The main activity of JOANNES GOOSSENS is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOANNES GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of JOANNES GOOSSENS, open positions, location of JOANNES GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOANNES GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOANNES GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOANNES GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOANNES GOOSSENS, employees, financial statistics.