BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA
Private companiesTransportation Services • BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

Contactgegevens BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerleseweg 33; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 315 87 81 (+32-03 315 87 81) 03 315 87 81 (+32-03 315 87 81)

Fax (fax): 03 315 06 87 (+32-03 315 06 87) 03 315 06 87 (+32-03 315 06 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA
Products information BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02826477050
Ondernemingsnummer: 8041412353
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Contractors - Road building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA
(Get full report from official database of BE for BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA
Addition kinds of activities for BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
22110410. Velveteens | Velveteens
25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
38240209. Productie tellers | Production counters
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Laat een reactie achter voor BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. Leave a respond for BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA. BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA op de google maps. Adres en contacten BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA
Location of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA on the google maps. Address and contacts of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: ALOIS DE SMET | M. VAN HOREN | MASCHERIN M | FE. DEAGNO | Dekeyser Marius

Other related companies as BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA: ALOIS DE SMET | M. VAN HOREN | MASCHERIN M | FE. DEAGNO | Dekeyser Marius

BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02826477050. Het bedrijf BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA bevindt zich op het adres: Meerleseweg 33; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Road building.
De hoofdactiviteit van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, openstaande posities, locatie van BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA op de kaart.

BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, company assigned to the tax number BE02826477050. The company BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is located at the address: Meerleseweg 33; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Road building.
The main activity of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA is not available. You also can look at reviews of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, open positions, location of BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESTRATINGSBEDR LAURIJSSEN BVB BVBA, employees, financial statistics.