IMATEX-LOCATEX

Contactgegevens IMATEX-LOCATEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMATEX-LOCATEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMATEX-LOCATEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CHASSART 6; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71813109 (+32-71813109) 71813109 (+32-71813109)

Fax (fax): +32 (65) 605-84-91 +32 (65) 605-84-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMATEX-LOCATEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMATEX-LOCATEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMATEX-LOCATEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMATEX-LOCATEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMATEX-LOCATEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMATEX-LOCATEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMATEX-LOCATEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMATEX-LOCATEX
Products information IMATEX-LOCATEX

BTW identificatienummer (tax): BE02149444580
Ondernemingsnummer: 6387695312
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in IMATEX-LOCATEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMATEX-LOCATEX
(Get full report from official database of BE for IMATEX-LOCATEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMATEX-LOCATEX
Addition kinds of activities for IMATEX-LOCATEX

327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
36480103. Decoratieve verlichtingsinrichtingen | Decorative area lighting fixtures
38210124. sterilisatoren | Sterilizers
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven

Werken bij IMATEX-LOCATEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMATEX-LOCATEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMATEX-LOCATEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMATEX-LOCATEX. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

 • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

 • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

 • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

 • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

 • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van IMATEX-LOCATEX in sociale netwerken
Look for responds of IMATEX-LOCATEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMATEX-LOCATEX. Laat een reactie achter voor IMATEX-LOCATEX. IMATEX-LOCATEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMATEX-LOCATEX. Leave a respond for IMATEX-LOCATEX. IMATEX-LOCATEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMATEX-LOCATEX op de google maps. Adres en contacten IMATEX-LOCATEX
Location of IMATEX-LOCATEX on the google maps. Address and contacts of IMATEX-LOCATEX

Andere gerelateerde bedrijven als come IMATEX-LOCATEX IMATEX-LOCATEX: Eglantier (Residentie) | VER. GRAFISCHE BEDRIJVEN | ELECTROLUX JOUQUET SPRL | KNUYEN H | APOTHEEK VERAMME-CASIER

Other related companies as IMATEX-LOCATEX: Eglantier (Residentie) | VER. GRAFISCHE BEDRIJVEN | ELECTROLUX JOUQUET SPRL | KNUYEN H | APOTHEEK VERAMME-CASIER

IMATEX-LOCATEX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMATEX-LOCATEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149444580. Het bedrijf IMATEX-LOCATEX bevindt zich op het adres: RUE DE CHASSART 6; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Producten gemaakt in IMATEX-LOCATEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMATEX-LOCATEX is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMATEX-LOCATEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMATEX-LOCATEX, openstaande posities, locatie van IMATEX-LOCATEX op de kaart.

IMATEX-LOCATEX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMATEX-LOCATEX, company assigned to the tax number BE02149444580. The company IMATEX-LOCATEX is located at the address: RUE DE CHASSART 6; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Products created in IMATEX-LOCATEX were not found.
The main activity of IMATEX-LOCATEX is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMATEX-LOCATEX is not available. You also can look at reviews of IMATEX-LOCATEX, open positions, location of IMATEX-LOCATEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMATEX-LOCATEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMATEX-LOCATEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMATEX-LOCATEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMATEX-LOCATEX, employees, financial statistics.