BRICO LOCATION

Contactgegevens BRICO LOCATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRICO LOCATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRICO LOCATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 591; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27056757 (+32-27056757) 27056757 (+32-27056757)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRICO LOCATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRICO LOCATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRICO LOCATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRICO LOCATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRICO LOCATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRICO LOCATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRICO LOCATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRICO LOCATION
Products information BRICO LOCATION

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BRICO LOCATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRICO LOCATION
(Get full report from official database of BE for BRICO LOCATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRICO LOCATION
Addition kinds of activities for BRICO LOCATION

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts

Werken bij BRICO LOCATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRICO LOCATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRICO LOCATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRICO LOCATION. Looking for open vacancies in other companies

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Operator Zagerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • Logistiek supervisor (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Kelner (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIERPUNT

  Type: Studentenjob

  We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

 • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

 • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van BRICO LOCATION in sociale netwerken
Look for responds of BRICO LOCATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRICO LOCATION. Laat een reactie achter voor BRICO LOCATION. BRICO LOCATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRICO LOCATION. Leave a respond for BRICO LOCATION. BRICO LOCATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRICO LOCATION op de google maps. Adres en contacten BRICO LOCATION
Location of BRICO LOCATION on the google maps. Address and contacts of BRICO LOCATION

Andere gerelateerde bedrijven als come BRICO LOCATION BRICO LOCATION: VAN BOUWEL VERKOOP SERV. | EDUARD WILLEMS | Planet Garden | MARIE-CHRISTINE BOSCH | Cannels M

Other related companies as BRICO LOCATION: VAN BOUWEL VERKOOP SERV. | EDUARD WILLEMS | Planet Garden | MARIE-CHRISTINE BOSCH | Cannels M

BRICO LOCATION is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRICO LOCATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf BRICO LOCATION bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 591; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Producten gemaakt in BRICO LOCATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRICO LOCATION is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRICO LOCATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRICO LOCATION, openstaande posities, locatie van BRICO LOCATION op de kaart.

BRICO LOCATION is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRICO LOCATION, company assigned to the tax number BE05947143554. The company BRICO LOCATION is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 591; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Products created in BRICO LOCATION were not found.
The main activity of BRICO LOCATION is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRICO LOCATION is not available. You also can look at reviews of BRICO LOCATION, open positions, location of BRICO LOCATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRICO LOCATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRICO LOCATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRICO LOCATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRICO LOCATION, employees, financial statistics.