DEMAECKER-VAN HAECKE

Contactgegevens DEMAECKER-VAN HAECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMAECKER-VAN HAECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMAECKER-VAN HAECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50316327 (+32-50316327) 50316327 (+32-50316327)

Fax (fax): +32 (60) 515-91-47 +32 (60) 515-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMAECKER-VAN HAECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMAECKER-VAN HAECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMAECKER-VAN HAECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMAECKER-VAN HAECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMAECKER-VAN HAECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMAECKER-VAN HAECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMAECKER-VAN HAECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMAECKER-VAN HAECKE
Products information DEMAECKER-VAN HAECKE

BTW identificatienummer (tax): BE02822631835
Ondernemingsnummer: 1324920654
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMAECKER-VAN HAECKE
(Get full report from official database of BE for DEMAECKER-VAN HAECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMAECKER-VAN HAECKE
Addition kinds of activities for DEMAECKER-VAN HAECKE

8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
58129907. Diner | Diner
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij DEMAECKER-VAN HAECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMAECKER-VAN HAECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMAECKER-VAN HAECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMAECKER-VAN HAECKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

 • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • afwasser (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

 • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

Zoek naar antwoorden van DEMAECKER-VAN HAECKE in sociale netwerken
Look for responds of DEMAECKER-VAN HAECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMAECKER-VAN HAECKE. Laat een reactie achter voor DEMAECKER-VAN HAECKE. DEMAECKER-VAN HAECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMAECKER-VAN HAECKE. Leave a respond for DEMAECKER-VAN HAECKE. DEMAECKER-VAN HAECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMAECKER-VAN HAECKE op de google maps. Adres en contacten DEMAECKER-VAN HAECKE
Location of DEMAECKER-VAN HAECKE on the google maps. Address and contacts of DEMAECKER-VAN HAECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMAECKER-VAN HAECKE DEMAECKER-VAN HAECKE: ANDRة HELLAS | Van De Velde D & Zn NV | LE PETIT TRAIN DU BONHEUR | U.B.I.C. | LEARNING KNOW HOW CENTER

Other related companies as DEMAECKER-VAN HAECKE: ANDRة HELLAS | Van De Velde D & Zn NV | LE PETIT TRAIN DU BONHEUR | U.B.I.C. | LEARNING KNOW HOW CENTER

DEMAECKER-VAN HAECKE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMAECKER-VAN HAECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02822631835. Het bedrijf DEMAECKER-VAN HAECKE bevindt zich op het adres: DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van DEMAECKER-VAN HAECKE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMAECKER-VAN HAECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMAECKER-VAN HAECKE, openstaande posities, locatie van DEMAECKER-VAN HAECKE op de kaart.

DEMAECKER-VAN HAECKE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMAECKER-VAN HAECKE, company assigned to the tax number BE02822631835. The company DEMAECKER-VAN HAECKE is located at the address: DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Génie hydraulique. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of DEMAECKER-VAN HAECKE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMAECKER-VAN HAECKE is not available. You also can look at reviews of DEMAECKER-VAN HAECKE, open positions, location of DEMAECKER-VAN HAECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMAECKER-VAN HAECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMAECKER-VAN HAECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMAECKER-VAN HAECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMAECKER-VAN HAECKE, employees, financial statistics.