REAL VERHUUR - LOCATION

Contactgegevens REAL VERHUUR - LOCATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REAL VERHUUR - LOCATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

REAL VERHUUR - LOCATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLUIZENHOF 25; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37271127 (+32-37271127) 37271127 (+32-37271127)

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REAL VERHUUR - LOCATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REAL VERHUUR - LOCATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REAL VERHUUR - LOCATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REAL VERHUUR - LOCATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REAL VERHUUR - LOCATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REAL VERHUUR - LOCATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REAL VERHUUR - LOCATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REAL VERHUUR - LOCATION
Products information REAL VERHUUR - LOCATION

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de matériel divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REAL VERHUUR - LOCATION
(Get full report from official database of BE for REAL VERHUUR - LOCATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor REAL VERHUUR - LOCATION
Addition kinds of activities for REAL VERHUUR - LOCATION

01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
34979906. Magnesium en magnesium-base legering folie | Magnesium and magnesium-base alloy foil
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger
50910705. zeilplanken | Sailboards
51220200. Toiletartikelen | Toiletries
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture

Werken bij REAL VERHUUR - LOCATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REAL VERHUUR - LOCATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REAL VERHUUR - LOCATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REAL VERHUUR - LOCATION. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier reachtruck (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

 • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: t-office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

 • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

 • Credit Controller (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

 • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ABC Groep

  Type: Vaste Job

  Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

 • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

 • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: BE THE WELLBEING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van REAL VERHUUR - LOCATION in sociale netwerken
Look for responds of REAL VERHUUR - LOCATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor REAL VERHUUR - LOCATION. Laat een reactie achter voor REAL VERHUUR - LOCATION. REAL VERHUUR - LOCATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REAL VERHUUR - LOCATION. Leave a respond for REAL VERHUUR - LOCATION. REAL VERHUUR - LOCATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REAL VERHUUR - LOCATION op de google maps. Adres en contacten REAL VERHUUR - LOCATION
Location of REAL VERHUUR - LOCATION on the google maps. Address and contacts of REAL VERHUUR - LOCATION

Andere gerelateerde bedrijven als come REAL VERHUUR - LOCATION REAL VERHUUR - LOCATION: Brouwerij Rodenbach NV | FA. DANCKAERT V.R.S. | V.C. SATURNUS MICHELBEKE | SOMAR | Wymeersch J

Other related companies as REAL VERHUUR - LOCATION: Brouwerij Rodenbach NV | FA. DANCKAERT V.R.S. | V.C. SATURNUS MICHELBEKE | SOMAR | Wymeersch J

REAL VERHUUR - LOCATION is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REAL VERHUUR - LOCATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf REAL VERHUUR - LOCATION bevindt zich op het adres: KLUIZENHOF 25; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de matériel divers. Lijst met producten zijn Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
De hoofdactiviteit van REAL VERHUUR - LOCATION is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REAL VERHUUR - LOCATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REAL VERHUUR - LOCATION, openstaande posities, locatie van REAL VERHUUR - LOCATION op de kaart.

REAL VERHUUR - LOCATION is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is REAL VERHUUR - LOCATION, company assigned to the tax number BE03329376220. The company REAL VERHUUR - LOCATION is located at the address: KLUIZENHOF 25; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Location de matériel divers. List of products are Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
The main activity of REAL VERHUUR - LOCATION is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REAL VERHUUR - LOCATION is not available. You also can look at reviews of REAL VERHUUR - LOCATION, open positions, location of REAL VERHUUR - LOCATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REAL VERHUUR - LOCATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REAL VERHUUR - LOCATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REAL VERHUUR - LOCATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REAL VERHUUR - LOCATION, employees, financial statistics.