ROTA TRUCKS

Contactgegevens ROTA TRUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTA TRUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTA TRUCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KL HEIDESTRAAT 5; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93699962 (+32-93699962) 93699962 (+32-93699962)

Fax (fax): +32 (2) 855-31-20 +32 (2) 855-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTA TRUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTA TRUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTA TRUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTA TRUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTA TRUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTA TRUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTA TRUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTA TRUCKS
Products information ROTA TRUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTA TRUCKS
(Get full report from official database of BE for ROTA TRUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTA TRUCKS
Addition kinds of activities for ROTA TRUCKS

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
721904. Handwassers | Hand laundries
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
29520102. Dakcement: asfalt, vezel of plastic | Roof cement: asphalt, fibrous, or plastic
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service

Werken bij ROTA TRUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTA TRUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTA TRUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTA TRUCKS. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

 • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

 • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De taken zijn de volgende:  - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:  Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

 • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: VINCENTHOF

  Type: Vaste Job

  HBO5 (A2) of bachelor (A1)

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • zelfstandig psycholoog (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: DE SPRINGBAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

Zoek naar antwoorden van ROTA TRUCKS in sociale netwerken
Look for responds of ROTA TRUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTA TRUCKS. Laat een reactie achter voor ROTA TRUCKS. ROTA TRUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTA TRUCKS. Leave a respond for ROTA TRUCKS. ROTA TRUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTA TRUCKS op de google maps. Adres en contacten ROTA TRUCKS
Location of ROTA TRUCKS on the google maps. Address and contacts of ROTA TRUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTA TRUCKS ROTA TRUCKS: Van Der Poorten BVBA | GARAGE PIZZINI | LUC CLABOTS | MOONEN JUUL | C. GOETVINCK

Other related companies as ROTA TRUCKS: Van Der Poorten BVBA | GARAGE PIZZINI | LUC CLABOTS | MOONEN JUUL | C. GOETVINCK

ROTA TRUCKS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTA TRUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf ROTA TRUCKS bevindt zich op het adres: KL HEIDESTRAAT 5; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van ROTA TRUCKS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTA TRUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTA TRUCKS, openstaande posities, locatie van ROTA TRUCKS op de kaart.

ROTA TRUCKS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTA TRUCKS, company assigned to the tax number BE05139648437. The company ROTA TRUCKS is located at the address: KL HEIDESTRAAT 5; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of ROTA TRUCKS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTA TRUCKS is not available. You also can look at reviews of ROTA TRUCKS, open positions, location of ROTA TRUCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTA TRUCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTA TRUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTA TRUCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTA TRUCKS, employees, financial statistics.