MILCON BELGI?

Contactgegevens MILCON BELGI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MILCON BELGI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

MILCON BELGI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 46; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 11241526 (+32-11241526) 11241526 (+32-11241526)

Fax (fax): +32 (71) 341-55-95 +32 (71) 341-55-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MILCON BELGI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MILCON BELGI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MILCON BELGI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MILCON BELGI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MILCON BELGI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MILCON BELGI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MILCON BELGI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MILCON BELGI?
Products information MILCON BELGI?

BTW identificatienummer (tax): BE03868255615
Ondernemingsnummer: 2659484863
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MILCON BELGI?
(Get full report from official database of BE for MILCON BELGI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor MILCON BELGI?
Addition kinds of activities for MILCON BELGI?

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
526103. Kleuterscholen | Retail nurseries
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion

Werken bij MILCON BELGI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MILCON BELGI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MILCON BELGI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MILCON BELGI?. Looking for open vacancies in other companies

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

 • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: IDEE KIDS

  Type: Studentenjob

  Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

 • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

 • Horeca Manager - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Jilles Beer & Burger

  Type: Vaste Job

  We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

 • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIBO

  Type: Vaste Job

  DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

 • Productiemedewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: HET VISHUIS

  Type: Vaste Job

  Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

 • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

  Type: Vaste Job

  Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

 • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SOVAGA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

 • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van MILCON BELGI? in sociale netwerken
Look for responds of MILCON BELGI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor MILCON BELGI?. Laat een reactie achter voor MILCON BELGI?. MILCON BELGI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MILCON BELGI?. Leave a respond for MILCON BELGI?. MILCON BELGI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MILCON BELGI? op de google maps. Adres en contacten MILCON BELGI?
Location of MILCON BELGI? on the google maps. Address and contacts of MILCON BELGI?

Andere gerelateerde bedrijven als come MILCON BELGI? MILCON BELGI?: GD Menuiserie SPRL | KBC | FA. DE SMET & VAN DIEST | Bricscad NV | Vlamex SA

Other related companies as MILCON BELGI?: GD Menuiserie SPRL | KBC | FA. DE SMET & VAN DIEST | Bricscad NV | Vlamex SA

MILCON BELGI? is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MILCON BELGI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03868255615. Het bedrijf MILCON BELGI? bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 46; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van MILCON BELGI? is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MILCON BELGI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MILCON BELGI?, openstaande posities, locatie van MILCON BELGI? op de kaart.

MILCON BELGI? is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MILCON BELGI?, company assigned to the tax number BE03868255615. The company MILCON BELGI? is located at the address: KONING ALBERTLAAN 46; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle..
The main activity of MILCON BELGI? is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MILCON BELGI? is not available. You also can look at reviews of MILCON BELGI?, open positions, location of MILCON BELGI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MILCON BELGI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MILCON BELGI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MILCON BELGI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MILCON BELGI?, employees, financial statistics.