GD Menuiserie SPRL

Contactgegevens GD Menuiserie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GD Menuiserie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GD Menuiserie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 22 5640 Mettet, België

Telefoon (phone): +32 (81) 816-46-84 +32 (81) 816-46-84

Fax (fax): +32 (81) 111-77-23 +32 (81) 111-77-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GD Menuiserie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GD Menuiserie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GD Menuiserie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GD Menuiserie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GD Menuiserie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GD Menuiserie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GD Menuiserie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GD Menuiserie SPRL
Products information GD Menuiserie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06511840820
Ondernemingsnummer: 7747528076
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GD Menuiserie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GD Menuiserie SPRL
(Get full report from official database of BE for GD Menuiserie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GD Menuiserie SPRL
Addition kinds of activities for GD Menuiserie SPRL

329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij GD Menuiserie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GD Menuiserie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GD Menuiserie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GD Menuiserie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

 • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

 • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Studentenjob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

 • Senior Credit Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

 • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

 • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Realdolmen

  Type: Vaste Job

  Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

 • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van GD Menuiserie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GD Menuiserie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GD Menuiserie SPRL. Laat een reactie achter voor GD Menuiserie SPRL. GD Menuiserie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GD Menuiserie SPRL. Leave a respond for GD Menuiserie SPRL. GD Menuiserie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GD Menuiserie SPRL op de google maps. Adres en contacten GD Menuiserie SPRL
Location of GD Menuiserie SPRL on the google maps. Address and contacts of GD Menuiserie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GD Menuiserie SPRL GD Menuiserie SPRL: B.C. METROPOOL | CAPUCCINO | Alfa-Studie-Home BVBA | VRIJ KATH. SECUND.ONDERW. | IXINA AARTSELAAR

Other related companies as GD Menuiserie SPRL: B.C. METROPOOL | CAPUCCINO | Alfa-Studie-Home BVBA | VRIJ KATH. SECUND.ONDERW. | IXINA AARTSELAAR

GD Menuiserie SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GD Menuiserie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511840820. Het bedrijf GD Menuiserie SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Station 22 5640 Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in GD Menuiserie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GD Menuiserie SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GD Menuiserie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GD Menuiserie SPRL, openstaande posities, locatie van GD Menuiserie SPRL op de kaart.

GD Menuiserie SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GD Menuiserie SPRL, company assigned to the tax number BE06511840820. The company GD Menuiserie SPRL is located at the address: Rue de la Station 22 5640 Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in GD Menuiserie SPRL were not found.
The main activity of GD Menuiserie SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GD Menuiserie SPRL is not available. You also can look at reviews of GD Menuiserie SPRL, open positions, location of GD Menuiserie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GD Menuiserie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GD Menuiserie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GD Menuiserie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GD Menuiserie SPRL, employees, financial statistics.