CROWN HANDLING

Contactgegevens CROWN HANDLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROWN HANDLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROWN HANDLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SATENROZEN 12; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34507171 (+32-34507171) 34507171 (+32-34507171)

Fax (fax): +32 (53) 898-55-83 +32 (53) 898-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROWN HANDLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROWN HANDLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROWN HANDLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROWN HANDLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROWN HANDLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROWN HANDLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROWN HANDLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROWN HANDLING
Products information CROWN HANDLING

BTW identificatienummer (tax): BE08583862304
Ondernemingsnummer: 3834197998
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROWN HANDLING
(Get full report from official database of BE for CROWN HANDLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROWN HANDLING
Addition kinds of activities for CROWN HANDLING

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
35449901. Forms (matrijzen), voor gieterij en kunststof machines | Forms (molds), for foundry and plastics working machinery
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij CROWN HANDLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROWN HANDLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROWN HANDLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROWN HANDLING. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

 • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

 • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

 • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

 • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

 • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van CROWN HANDLING in sociale netwerken
Look for responds of CROWN HANDLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROWN HANDLING. Laat een reactie achter voor CROWN HANDLING. CROWN HANDLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROWN HANDLING. Leave a respond for CROWN HANDLING. CROWN HANDLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROWN HANDLING op de google maps. Adres en contacten CROWN HANDLING
Location of CROWN HANDLING on the google maps. Address and contacts of CROWN HANDLING

Andere gerelateerde bedrijven als come CROWN HANDLING CROWN HANDLING: De Ridder J | INST. N-DAME DE LA MERCIE | Franssens Y | AG 1824 | A. FRANKORT

Other related companies as CROWN HANDLING: De Ridder J | INST. N-DAME DE LA MERCIE | Franssens Y | AG 1824 | A. FRANKORT

CROWN HANDLING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROWN HANDLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08583862304. Het bedrijf CROWN HANDLING bevindt zich op het adres: SATENROZEN 12; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van CROWN HANDLING is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROWN HANDLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROWN HANDLING, openstaande posities, locatie van CROWN HANDLING op de kaart.

CROWN HANDLING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROWN HANDLING, company assigned to the tax number BE08583862304. The company CROWN HANDLING is located at the address: SATENROZEN 12; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of CROWN HANDLING is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CROWN HANDLING is not available. You also can look at reviews of CROWN HANDLING, open positions, location of CROWN HANDLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROWN HANDLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROWN HANDLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROWN HANDLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROWN HANDLING, employees, financial statistics.