ALLIFT MICHIELSENS

Contactgegevens ALLIFT MICHIELSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLIFT MICHIELSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLIFT MICHIELSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELCROWNLAAN 3B1; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33609999 (+32-33609999) 33609999 (+32-33609999)

Fax (fax): +32 (61) 510-19-47 +32 (61) 510-19-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLIFT MICHIELSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLIFT MICHIELSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLIFT MICHIELSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLIFT MICHIELSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLIFT MICHIELSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLIFT MICHIELSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLIFT MICHIELSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLIFT MICHIELSENS
Products information ALLIFT MICHIELSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09703094482
Ondernemingsnummer: 3884460449
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Chariots Elévateurs à Fourche,Echafaudages,Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLIFT MICHIELSENS
(Get full report from official database of BE for ALLIFT MICHIELSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLIFT MICHIELSENS
Addition kinds of activities for ALLIFT MICHIELSENS

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
23610103. T-shirts en tops: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | T-shirts and tops: girls', children's, and infants'
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
50230102. China | China
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij ALLIFT MICHIELSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLIFT MICHIELSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLIFT MICHIELSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLIFT MICHIELSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/Inpakster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

 • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

 • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

 • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: DENTCONNECT

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

 • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

 • Gumption - SAP Consultants (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

Zoek naar antwoorden van ALLIFT MICHIELSENS in sociale netwerken
Look for responds of ALLIFT MICHIELSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLIFT MICHIELSENS. Laat een reactie achter voor ALLIFT MICHIELSENS. ALLIFT MICHIELSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLIFT MICHIELSENS. Leave a respond for ALLIFT MICHIELSENS. ALLIFT MICHIELSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLIFT MICHIELSENS op de google maps. Adres en contacten ALLIFT MICHIELSENS
Location of ALLIFT MICHIELSENS on the google maps. Address and contacts of ALLIFT MICHIELSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLIFT MICHIELSENS ALLIFT MICHIELSENS: MANS MARC TRAPPEN | APPLE-MAC IN'SHOP | DIAMONDS FOR EVER | FRANCOIS JEANMART SA | Voet

Other related companies as ALLIFT MICHIELSENS: MANS MARC TRAPPEN | APPLE-MAC IN'SHOP | DIAMONDS FOR EVER | FRANCOIS JEANMART SA | Voet

ALLIFT MICHIELSENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLIFT MICHIELSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09703094482. Het bedrijf ALLIFT MICHIELSENS bevindt zich op het adres: BELCROWNLAAN 3B1; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Chariots Elévateurs à Fourche,Echafaudages,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van ALLIFT MICHIELSENS is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLIFT MICHIELSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLIFT MICHIELSENS, openstaande posities, locatie van ALLIFT MICHIELSENS op de kaart.

ALLIFT MICHIELSENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLIFT MICHIELSENS, company assigned to the tax number BE09703094482. The company ALLIFT MICHIELSENS is located at the address: BELCROWNLAAN 3B1; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Chariots Elévateurs à Fourche,Echafaudages,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of ALLIFT MICHIELSENS is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLIFT MICHIELSENS is not available. You also can look at reviews of ALLIFT MICHIELSENS, open positions, location of ALLIFT MICHIELSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLIFT MICHIELSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLIFT MICHIELSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLIFT MICHIELSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLIFT MICHIELSENS, employees, financial statistics.