DATEK

Contactgegevens DATEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DATEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DATEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINTERBEEKLAAN 31; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89356357 (+32-89356357) 89356357 (+32-89356357)

Fax (fax): +32 (64) 360-42-15 +32 (64) 360-42-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DATEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DATEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DATEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DATEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DATEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DATEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DATEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DATEK
Products information DATEK

BTW identificatienummer (tax): BE09673706054
Ondernemingsnummer: 5908416748
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Appareils de Levage.. Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle,Grues.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Equipements divers pour l?industrie Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DATEK
(Get full report from official database of BE for DATEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DATEK
Addition kinds of activities for DATEK

596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type

Werken bij DATEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DATEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DATEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DATEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

 • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Willemen Infra nv

  Type: Vaste Job

  Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

 • Purchasing assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADDAX MOTORS

  Type: Vaste Job

  Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

 • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

  Type: Flexijob

  Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

 • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van DATEK in sociale netwerken
Look for responds of DATEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DATEK. Laat een reactie achter voor DATEK. DATEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DATEK. Leave a respond for DATEK. DATEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DATEK op de google maps. Adres en contacten DATEK
Location of DATEK on the google maps. Address and contacts of DATEK

Andere gerelateerde bedrijven als come DATEK DATEK: Studio Nicole Uytenhove | R. LIEVENS | D.P. Partner | PARFUMA 3 | F.T.L.-Fast Transit Line NV

Other related companies as DATEK: Studio Nicole Uytenhove | R. LIEVENS | D.P. Partner | PARFUMA 3 | F.T.L.-Fast Transit Line NV

DATEK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DATEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09673706054. Het bedrijf DATEK bevindt zich op het adres: WINTERBEEKLAAN 31; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Equipements divers pour l?industrie Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Appareils de Levage.. Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle,Grues..
De hoofdactiviteit van DATEK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DATEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DATEK, openstaande posities, locatie van DATEK op de kaart.

DATEK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DATEK, company assigned to the tax number BE09673706054. The company DATEK is located at the address: WINTERBEEKLAAN 31; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Equipements divers pour l?industrie Transports routiers de marchandises. List of products are Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Appareils de Levage.. Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Plates-Formes Hydrauliques,Elévateurs à Nacelle,Grues..
The main activity of DATEK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DATEK is not available. You also can look at reviews of DATEK, open positions, location of DATEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DATEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DATEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DATEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DATEK, employees, financial statistics.