Studio Nicole Uytenhove

Contactgegevens Studio Nicole Uytenhove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio Nicole Uytenhove: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio Nicole Uytenhove

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Groot Begijnhof 22-48; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 282 86 48 (+32-09 282 86 48) 09 282 86 48 (+32-09 282 86 48)

Fax (fax): 09 282 86 48 (+32-09 282 86 48) 09 282 86 48 (+32-09 282 86 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio Nicole Uytenhove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio Nicole Uytenhove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio Nicole Uytenhove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio Nicole Uytenhove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio Nicole Uytenhove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio Nicole Uytenhove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio Nicole Uytenhove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio Nicole Uytenhove
Products information Studio Nicole Uytenhove

BTW identificatienummer (tax): BE01122497558
Ondernemingsnummer: 5533233642
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Studio Nicole Uytenhove zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ballet schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio Nicole Uytenhove
(Get full report from official database of BE for Studio Nicole Uytenhove)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio Nicole Uytenhove
Addition kinds of activities for Studio Nicole Uytenhove

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)
61599901. Algemene en industriële lening instellingen | General and industrial loan institutions

Werken bij Studio Nicole Uytenhove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio Nicole Uytenhove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio Nicole Uytenhove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio Nicole Uytenhove. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Studio Nicole Uytenhove in sociale netwerken
Look for responds of Studio Nicole Uytenhove in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio Nicole Uytenhove. Laat een reactie achter voor Studio Nicole Uytenhove. Studio Nicole Uytenhove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio Nicole Uytenhove. Leave a respond for Studio Nicole Uytenhove. Studio Nicole Uytenhove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio Nicole Uytenhove op de google maps. Adres en contacten Studio Nicole Uytenhove
Location of Studio Nicole Uytenhove on the google maps. Address and contacts of Studio Nicole Uytenhove

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio Nicole Uytenhove Studio Nicole Uytenhove: R. LIEVENS | BOUTIQUE CHRIS | MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT | A. WINCKLER | OBUMEX

Other related companies as Studio Nicole Uytenhove: R. LIEVENS | BOUTIQUE CHRIS | MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT | A. WINCKLER | OBUMEX

Studio Nicole Uytenhove is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio Nicole Uytenhove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01122497558. Het bedrijf Studio Nicole Uytenhove bevindt zich op het adres: Groot Begijnhof 22-48; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ballet schools. Producten gemaakt in Studio Nicole Uytenhove zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio Nicole Uytenhove is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio Nicole Uytenhove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio Nicole Uytenhove, openstaande posities, locatie van Studio Nicole Uytenhove op de kaart.

Studio Nicole Uytenhove is a company, that was registered 2005 in Gent region, Belgium. Full name of company is Studio Nicole Uytenhove, company assigned to the tax number BE01122497558. The company Studio Nicole Uytenhove is located at the address: Groot Begijnhof 22-48; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ballet schools. Products created in Studio Nicole Uytenhove were not found.
The main activity of Studio Nicole Uytenhove is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio Nicole Uytenhove is not available. You also can look at reviews of Studio Nicole Uytenhove, open positions, location of Studio Nicole Uytenhove on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio Nicole Uytenhove, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio Nicole Uytenhove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio Nicole Uytenhove, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio Nicole Uytenhove, employees, financial statistics.