ADRIANUS GODRIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ADRIANUS GODRIE
Private companiesWater Transportation • ADRIANUS GODRIE

Contactgegevens ADRIANUS GODRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIANUS GODRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIANUS GODRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36362659 (+32-36362659) 36362659 (+32-36362659)

Fax (fax): +32 (58) 687-99-57 +32 (58) 687-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIANUS GODRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIANUS GODRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIANUS GODRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIANUS GODRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIANUS GODRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIANUS GODRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIANUS GODRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIANUS GODRIE
Products information ADRIANUS GODRIE

BTW identificatienummer (tax): BE01977508544
Ondernemingsnummer: 4350280761
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIANUS GODRIE
(Get full report from official database of BE for ADRIANUS GODRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIANUS GODRIE
Addition kinds of activities for ADRIANUS GODRIE

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
581302. Nachtclubs | Night clubs
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
738102. Detective diensten | Detective services
811100. Legale diensten | Legal services
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service

Werken bij ADRIANUS GODRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIANUS GODRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIANUS GODRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIANUS GODRIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

 • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

 • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

 • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

 • tai chi instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ADRIANUS GODRIE in sociale netwerken
Look for responds of ADRIANUS GODRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIANUS GODRIE. Laat een reactie achter voor ADRIANUS GODRIE. ADRIANUS GODRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIANUS GODRIE. Leave a respond for ADRIANUS GODRIE. ADRIANUS GODRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIANUS GODRIE op de google maps. Adres en contacten ADRIANUS GODRIE
Location of ADRIANUS GODRIE on the google maps. Address and contacts of ADRIANUS GODRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIANUS GODRIE ADRIANUS GODRIE: Messiaen | BIBLIOTH?QUE PUBL. LIBRE | Lambrechts J R | FUSTER CLAUDE | BEGEMAC NV

Other related companies as ADRIANUS GODRIE: Messiaen | BIBLIOTH?QUE PUBL. LIBRE | Lambrechts J R | FUSTER CLAUDE | BEGEMAC NV

ADRIANUS GODRIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIANUS GODRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977508544. Het bedrijf ADRIANUS GODRIE bevindt zich op het adres: KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
De hoofdactiviteit van ADRIANUS GODRIE is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIANUS GODRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIANUS GODRIE, openstaande posities, locatie van ADRIANUS GODRIE op de kaart.

ADRIANUS GODRIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIANUS GODRIE, company assigned to the tax number BE01977508544. The company ADRIANUS GODRIE is located at the address: KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
The main activity of ADRIANUS GODRIE is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIANUS GODRIE is not available. You also can look at reviews of ADRIANUS GODRIE, open positions, location of ADRIANUS GODRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIANUS GODRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIANUS GODRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIANUS GODRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIANUS GODRIE, employees, financial statistics.