SECALT

Contactgegevens SECALT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECALT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECALT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE GRANDE ARM?E 47; 1420; EIGENBRAKEL, België

Telefoon (phone): 23873045 (+32-23873045) 23873045 (+32-23873045)

Fax (fax): +32 (65) 404-89-90 +32 (65) 404-89-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECALT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECALT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECALT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECALT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECALT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECALT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECALT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECALT
Products information SECALT

BTW identificatienummer (tax): BE05151733398
Ondernemingsnummer: 9314178466
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Appareils de Levage.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECALT
(Get full report from official database of BE for SECALT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECALT
Addition kinds of activities for SECALT

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic

Werken bij SECALT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECALT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECALT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECALT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

 • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

 • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

 • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van SECALT in sociale netwerken
Look for responds of SECALT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECALT. Laat een reactie achter voor SECALT. SECALT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECALT. Leave a respond for SECALT. SECALT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECALT op de google maps. Adres en contacten SECALT
Location of SECALT on the google maps. Address and contacts of SECALT

Andere gerelateerde bedrijven als come SECALT SECALT: Générale de Banque SA | JOSEPH LEROUX | Bourguignon | O. HAAS | NEW VERBIST

Other related companies as SECALT: Générale de Banque SA | JOSEPH LEROUX | Bourguignon | O. HAAS | NEW VERBIST

SECALT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECALT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151733398. Het bedrijf SECALT bevindt zich op het adres: AVENUE GRANDE ARM?E 47; 1420; EIGENBRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Gr. Lijst met producten zijn Produits: Appareils de Levage.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van SECALT is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECALT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECALT, openstaande posities, locatie van SECALT op de kaart.

SECALT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECALT, company assigned to the tax number BE05151733398. The company SECALT is located at the address: AVENUE GRANDE ARM?E 47; 1420; EIGENBRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Gr. List of products are Produits: Appareils de Levage.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of SECALT is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SECALT is not available. You also can look at reviews of SECALT, open positions, location of SECALT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECALT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECALT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECALT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECALT, employees, financial statistics.