DEMUNSTER INVEST

Contactgegevens DEMUNSTER INVEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMUNSTER INVEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMUNSTER INVEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLITIEKE-GEVANGENENSTR. 56; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56258925 (+32-56258925) 56258925 (+32-56258925)

Fax (fax): +32 (83) 766-93-30 +32 (83) 766-93-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMUNSTER INVEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMUNSTER INVEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMUNSTER INVEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMUNSTER INVEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMUNSTER INVEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMUNSTER INVEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMUNSTER INVEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMUNSTER INVEST
Products information DEMUNSTER INVEST

BTW identificatienummer (tax): BE09266937255
Ondernemingsnummer: 9613830566
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMUNSTER INVEST
(Get full report from official database of BE for DEMUNSTER INVEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMUNSTER INVEST
Addition kinds of activities for DEMUNSTER INVEST

7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
353501. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood

Werken bij DEMUNSTER INVEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMUNSTER INVEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMUNSTER INVEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMUNSTER INVEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

 • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

 • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

 • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

 • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

 • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DIGIPOLIS

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Flexijob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DEMUNSTER INVEST in sociale netwerken
Look for responds of DEMUNSTER INVEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMUNSTER INVEST. Laat een reactie achter voor DEMUNSTER INVEST. DEMUNSTER INVEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMUNSTER INVEST. Leave a respond for DEMUNSTER INVEST. DEMUNSTER INVEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMUNSTER INVEST op de google maps. Adres en contacten DEMUNSTER INVEST
Location of DEMUNSTER INVEST on the google maps. Address and contacts of DEMUNSTER INVEST

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMUNSTER INVEST DEMUNSTER INVEST: L'ESTANQUET | Mouchette ASBL | ANDRE MAIRESSE | Van Hemelryck L | Louis Francy SPRL

Other related companies as DEMUNSTER INVEST: L'ESTANQUET | Mouchette ASBL | ANDRE MAIRESSE | Van Hemelryck L | Louis Francy SPRL

DEMUNSTER INVEST is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMUNSTER INVEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09266937255. Het bedrijf DEMUNSTER INVEST bevindt zich op het adres: POLITIEKE-GEVANGENENSTR. 56; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van DEMUNSTER INVEST is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMUNSTER INVEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMUNSTER INVEST, openstaande posities, locatie van DEMUNSTER INVEST op de kaart.

DEMUNSTER INVEST is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMUNSTER INVEST, company assigned to the tax number BE09266937255. The company DEMUNSTER INVEST is located at the address: POLITIEKE-GEVANGENENSTR. 56; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of DEMUNSTER INVEST is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMUNSTER INVEST is not available. You also can look at reviews of DEMUNSTER INVEST, open positions, location of DEMUNSTER INVEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMUNSTER INVEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMUNSTER INVEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMUNSTER INVEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMUNSTER INVEST, employees, financial statistics.