BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES

Contactgegevens BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 381; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56356690 (+32-56356690) 56356690 (+32-56356690)

Fax (fax): +32 (13) 679-29-40 +32 (13) 679-29-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES
Products information BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES

BTW identificatienummer (tax): BE08100738525
Ondernemingsnummer: 5312133789
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum. Services: Service de Réparations.. Produits: Vernis,Peintures.. Services: Carwash.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures. Quincailleries. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES
(Get full report from official database of BE for BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES
Addition kinds of activities for BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
769901. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
86610201. Klooster | Convent

Werken bij BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

 • Televerkoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

 • Vloerder (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

 • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

 • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SAVOYARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

 • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DRUKMAN

  Type: Flexijob

  B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES in sociale netwerken
Look for responds of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Laat een reactie achter voor BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. Leave a respond for BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES. BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES op de google maps. Adres en contacten BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES
Location of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES on the google maps. Address and contacts of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: GUNTER BECK | Delhove H | CHRISTIAAN NAUWELAERTS | VAN AKEREN JOZEF & LUC | Barendsma Schade Auto鈥檚 bvba

Other related companies as BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES: GUNTER BECK | Delhove H | CHRISTIAAN NAUWELAERTS | VAN AKEREN JOZEF & LUC | Barendsma Schade Auto鈥檚 bvba

BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100738525. Het bedrijf BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 381; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures. Quincailleries. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum. Services: Service de Réparations.. Produits: Vernis,Peintures.. Services: Carwash..
De hoofdactiviteit van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, openstaande posities, locatie van BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES op de kaart.

BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, company assigned to the tax number BE08100738525. The company BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 381; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures. Quincailleries. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum. Services: Service de Réparations.. Produits: Vernis,Peintures.. Services: Carwash..
The main activity of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES is not available. You also can look at reviews of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, open positions, location of BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENEDICT HUYSENTRUYT VERF & ADVIES, employees, financial statistics.