VANDERSTRAETEN

Contactgegevens VANDERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 96; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56352470 (+32-56352470) 56352470 (+32-56352470)

Fax (fax): +32 (84) 751-34-56 +32 (84) 751-34-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERSTRAETEN
Products information VANDERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE02126922607
Ondernemingsnummer: 8191101074
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for VANDERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERSTRAETEN
Addition kinds of activities for VANDERSTRAETEN

376199. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij VANDERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Grondwerker (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

 • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

 • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

 • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: OKay

  Type: Vaste Job

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

  Type: Flexijob

  Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van VANDERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of VANDERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor VANDERSTRAETEN. VANDERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERSTRAETEN. Leave a respond for VANDERSTRAETEN. VANDERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten VANDERSTRAETEN
Location of VANDERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of VANDERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERSTRAETEN VANDERSTRAETEN: Montexfor S.A. | Obsession | INDUSTRIO | ANNE-MARIE LAMOOT | PETEXO

Other related companies as VANDERSTRAETEN: Montexfor S.A. | Obsession | INDUSTRIO | ANNE-MARIE LAMOOT | PETEXO

VANDERSTRAETEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02126922607. Het bedrijf VANDERSTRAETEN bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 96; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van VANDERSTRAETEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van VANDERSTRAETEN op de kaart.

VANDERSTRAETEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE02126922607. The company VANDERSTRAETEN is located at the address: MEENSESTEENWEG 96; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Gr. List of products are Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
The main activity of VANDERSTRAETEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of VANDERSTRAETEN, open positions, location of VANDERSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERSTRAETEN, employees, financial statistics.