Montexfor S.A.

Contactgegevens Montexfor S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Montexfor S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Montexfor S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 7 5537 Denée, België

Telefoon (phone): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

Fax (fax): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Montexfor S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Montexfor S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Montexfor S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Montexfor S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Montexfor S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Montexfor S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Montexfor S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Montexfor S.A.
Products information Montexfor S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06443176269
Ondernemingsnummer: 9953033447
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Industrial timber and building timber; Lumber; Sawing for mass production,sawing work; Timber trade; Wood for the paper industry; Wooden poles

Product categorie (product category): Debarking Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Montexfor S.A.
(Get full report from official database of BE for Montexfor S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Montexfor S.A.
Addition kinds of activities for Montexfor S.A.

20230100. Baby formules | Baby formulas
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Montexfor S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Montexfor S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Montexfor S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Montexfor S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Montexfor S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Montexfor S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Montexfor S.A.. Laat een reactie achter voor Montexfor S.A.. Montexfor S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Montexfor S.A.. Leave a respond for Montexfor S.A.. Montexfor S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Montexfor S.A. op de google maps. Adres en contacten Montexfor S.A.
Location of Montexfor S.A. on the google maps. Address and contacts of Montexfor S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Montexfor S.A. Montexfor S.A.: LES ENTREPRISES LOUIS DE WAELE SA | A. VILENO | Kazo Moda | ADAM MISKOVIC ZVONIMIR | P. TAQUET

Other related companies as Montexfor S.A.: LES ENTREPRISES LOUIS DE WAELE SA | A. VILENO | Kazo Moda | ADAM MISKOVIC ZVONIMIR | P. TAQUET

Montexfor S.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Montexfor S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06443176269. Het bedrijf Montexfor S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 7 5537 Denée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Debarking Services. Lijst met producten zijn Industrial timber and building timber; Lumber; Sawing for mass production,sawing work; Timber trade; Wood for the paper industry; Wooden poles.
De hoofdactiviteit van Montexfor S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Montexfor S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Montexfor S.A., openstaande posities, locatie van Montexfor S.A. op de kaart.

Montexfor S.A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Montexfor S.A., company assigned to the tax number BE06443176269. The company Montexfor S.A. is located at the address: Rue du Moulin 7 5537 Denée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Debarking Services. List of products are Industrial timber and building timber; Lumber; Sawing for mass production,sawing work; Timber trade; Wood for the paper industry; Wooden poles.
The main activity of Montexfor S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Montexfor S.A. is not available. You also can look at reviews of Montexfor S.A., open positions, location of Montexfor S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Montexfor S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Montexfor S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Montexfor S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Montexfor S.A., employees, financial statistics.